Monday, April 22, 2013

kari ayam + sambal ayah...

gambar dah berbulan bulan ni... silap hari bulan gambar tahun lepas... hahhahhaa hari ni baru terhegeh hegeh nak buat entry.... gambar duk peram kat draft berapa lama....hikssssss.... gambar pun cilok kat FB my adik... hehehehe....


walaupun gambar lama dulikkkkkkkk nak jugak buat entry.... walaupunnnnnnnnnnnnnnn makanan ni semua udah lama hadammmmmmmmmmmmm


masa nak masak kari ni.... my adik mention my name cakap nak masak kari dengan sambal ayah.... hahahahha ramailah kenkawan duk tanya sambal ayah tu apa..... kari ayam tu of cos lah tahu... kalau tak tahu jugak p duk India nuhhhhh belajar buat kari...



hahahaha....ni lah sambal ayah... sambal kontrovesi okayh....ahak.....nampak macam ada belacan kan??? tapi serius tak da.... my adik ada resdung.... so... no more belacan...=(

5 comments:

yan's cottage said...

nampak sedap je...sambal ayah tu...kongsilah resepinya he heee....

Hasrina said...

yeye silalah share resepiii

Falsya said...

sedapnye kariiiii..tetibe tingat nasi daun pisang...nyum nyum....;)

zana fahmi said...

peram lama la sedap pinky weh!

Myra Jay said...

Klau MJ sambal takdak belacan macam kurang je tang rasa..
Sebab tu resdung pun makin banyak..heheee