Monday, April 8, 2013

kehilangan....

hehehe.... ntah pernah share ke tak pasal orang sebelah ni... orang sebelah ni... orang sebelah kat opis... hehehe.... dedulu sebelah i tak de orang... sehinggalah dalam bulan 9 @ 10 macam tu tahun lepas ada orang masuk... anak sedara boss.... cadangnya duduk sini kejap jer... untuk training... sekali dah nak masuk tengah tahun, tahun ni baru boss suruh pergi site....


dulu masa memula masuk.... tak shukernyaaaaaaaa.... huhuhu kitakan dah terbiasa duk takde kawan sebelah.... terasa bebas nak buat apa saja... tapi sekarang......lain pulak.... ikutkan minggu depan dia dah kena pergi site.... so terasa pulak kehilangan bila dia dah nak blah ni... lagi terasa bila sedar diri opis ni tak ramai makhluk... berapa kerat jer yang ada kat opis.... in case kalau ada sesapa cuti... adalah penemannya kat opis... i nak tinggal lelama g sembahyang pun okayh jer.... nanti bila dia dah tak ada susahlah sikit...=(


dulu i is menyampah dengan dia... tapi lelama okayh pulak.... susah nak dapat cina yang bagus macam ni.... i punya member melayu pun tak sebagus macam dia... selalu jugak belanja makan... huhuhu i likes.... selalu jugak tolong i bank in cheque, teman i pergi bank awal awal bulan... sebab nak bank in kan duit my mother.... kat sini alahaiiiiiii susahnya nak park kereta.... kalau tak pergi berdua... memang stress tau cari parking... boleh berpeluhlah ketiak....=(


tapi starting Monday.... dia dah tak de lagi... dia dah ditransferkan ke Johor.... as a ur friend.... i wish u good luck...=)

5 comments:

yan's cottage said...

kan pepatah melayu pernah berkata...mula2 tak suka lama2 jatuh cinta he heee....sabar je lah...

Hasrina said...

olo sadih

btw you kerja apa eh

pinky said...

@Hasrina kerja biasa2 jer... kat company piling...huhuhu....tp sini branch jer...HQ kat Kuantan...sbb tu sini xramai yg duk opis...yg duk site tu rmai...=)

Myra Jay said...

Mesti akan merindui nya kan :D

Hasrina said...

oh i see