Monday, July 8, 2013

Candy Crushhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

GRRRRRRRRRRRRR..... sakit ati rasa.... ehhhhh tetiba sangat kan???? hahahahha.... kiter kan dah terjebak main Candy Crush ni... sakit ati pulak rasa.... sekarang tengah stuck sebab nak ke next level kena unlocked dulu.... masalahnya ada satu unlocked lagi tak boleh buka.... nak kena tunggu kome kome sekalian bagi buka.... stresss tau....


hari tu lagi best level berapa tah.... sangkut sampai 5 6 hari.... stressssssssssss sangat... kadang sangkut sebab tinggal satu jer pun lagi... stress sangat sangat..... macam vangang jer pun games ni.... tapi hari ni lagi best.... senang giler... dari level ke level senang giler... tak sangkut langsung... tapi alih alih nak ke next level kena mintak permission pulak... grrrrrrrrrrr.... suka hati aku lah nak main sampai mana pun... yang nak kena mintak mintak tu kenapa????? ishhhhhhhhhhh


tapi rasa macam orang yang main lagi vangang... dah tau games suka suka jer yang ko nak bawak kestressannyaaaaaa sampai keluar ni kenapa???? hampehhhhhhhhh




5 comments:

Nory Zoulkefle said...

nasib baik nory belum terjebak lagi main game ni..hehe

Teena Tna said...

Teena tak pernah pun main game ni..haha

QA's ~ mamapapa said...

eheheh!!!Moral of the story...jgn sesekali mnjebakkan diri,huwaaaaa!!!

Myra Jay said...

Hheheeee, myra pn kekadang main sampai emo.. laki pn heran..hahaa ;)

Mimi Azirah said...

Dah sbln lbih stuck kat level 65...frustttt tauuu