Wednesday, July 17, 2013

juadah buka puasa lagi....



Dah namanya bulan puasa…. Entry semua berkisar pasal makananlah apa lagi… hiksss…. Puasa ni alhamdulillah berat badan dah turun sekilo… haipppppppp bangga giler wei rasa…. Bukan senang nak turun sampai sekilo weiiiii… target sepanjang puasa ni nak turunkan lagi sampai 3 kilo jer… lepas tu kalau dapat maintain kan bagussss….=(


Okayhlah lets citer pasal juadah… ni juadah hari ke-5 kot…. Bukan I masak, bukan jugak adik I yang masak…. Hehehhe… hari ahad tu kami cuti masak okayhhhh…. Saja nak dera housemate yang masak… hehehehe…. Bukan apa… saja nak train dia biar pandai masak… tujuannya macam tu lah… tapi cakap kat dia sebab dia tak puasa…plus hari hari keja kan selalu kami yang masak sebab company dia tak bagi balik awal… bulan puasa tetap jugak balik pukul 6.20 kooooooo…. Siannnnnnnnnnnn


Yang dokat tu tak perlah… yang tinggal jauh jauh tu memang berbukalah dalam kereta…. Nasib baik company ni tak macam tuuuuuuu… kalau tak masak weiiiii… alamaknya tapaulah hari hari…


Jom layan masak masak dia hari tu…. Eh hari tu I busy dengan langsir okayhhhh tengah layan langsir… jahit tangan okayh ko adoooooooo??? Nanti siap kalau rajin I upload ya… okayh memang kiter suka menjahit tapi tak suka basuh baju walau basuh dengan mesin basuh sekalipun hahahahhahahha……

hehehe...gambar blurrrr.... lepas makan baru teringat nak amik gambar...hehehehe....

4 comments:

noly anna said...

haha xbaik dera housemate:p

BeLLa de ViE said...

cayalah dah turun 1kg!!

Myra Jay said...

Ayam masak merah ke?

Okla tukar macam tu, minggu ni turn aku, lepas tu kau, then kau..heheee

MulutPayau said...

Akak masih menanti penurunan berat badan..hihihi...