Thursday, July 11, 2013

makan apa semalam????

Salam Ramadan korang..... mihmihmih..... tadi I taip salam ramadan tercaps lock... ahakssssssssssssss.... kekdahnya baru lepas atar quotation lupa nak small kan balik... hehehehhehe.... macam nak cakap I banyak keja jer....hahahhahhaa.... idaklah macam tu.... keja semalam sebenarnya... tapi antarnya hari ni boleh????


hari ni dah hari kedua ramadan kan??? sana sini mesti update pasal berbuka semalam, sahur semalam.... hehehehe.... me???? nan hadooooooooo lagiiiiiii.... tapi alhamdulillah sangat tahun ni dapat sambut 1 Ramadan dengan jayanya.......... hehehehhee.... dah lama tak puasa 1 ramadan tau.... dah 3 4 tahun kotttttt... asyik kena bendera merah jer time time camtu.... tapi tahun ni syukur sangat... esok nak puasa malam tu I dah free...hehehehhee...........


okayhlah semalam makan apa ya korang???? kiter masak semalam.... my adik pm kat fesbuk suruh masak... okayh jerrrrrrrr... hehehehe.... so semalam masak tomyam dengan telur dadar jer.... senang dan simple... lagipun nak abiskan barang barang yang ada kat dalam peti ais.... so jadilah tomyam ayam campur fishcake campur carrot campur kubis... hehehehe bukan kubis bunga ya.... kubis biasa tu... hahhahahaha lantak... kata nak habiskan barang ya doppppppp????????


clear lauk basah semalam.... so semalam jugak kita.... mohhhhhhhhh lah ke tesco topup barang barang dapurrr.... suka tesco extra ni... bukak sampai pukul 1... mihmihmih.... semalam baru tahu sebab extra so tesco pun tutup pukul 1pagi... kalau tesco biasa pukul 10@11 dah tutup.... hahhahahha very the jakun di situ....




hehehe....giler comel susun ikan macam tu kan???? tapi gambar nampak macam blurrrrrrrrrrrrrr.......bertabahlah yaaaaaaaaa


2 comments:

Zee Suhaini said...

dapnyaaa tomyam..zee pon goreng telur dadar jugok..azan jer trus hilang dalam pinggan,si along sambar..hehe

Myra Jay said...

MJ kalau tomyam mesti kena ada sambal belacan jugak... :) Telur dadar set pelengkap :D