Tuesday, May 24, 2011

safi rania gold lagi....

aku pernah buat entry pasal safi rania kat sini masa tu aku baru start nak pakai tapi confuse lagi....tapi lepas pada tu aku beli gak...hu3...

sekarang aku nak share keberkesanannya kat sini.... tapi tak tau lah korang pakai macam mana....tapi serius safi rania ni sesuai betul nga kulit muka aku....kulit muka rasa smooth jer...lembut siot...rasa feel macam pakai SK II hu3..

aku just pakai cleanser (kadang2 jer sebab aku nak abiskan cuci muka yang sedia ada), gel pembersih (pun seminggu sekali jer sebab sayang dan sebab nak pakai sekali nga cleanser nanti...hu3), toner (of cos lah), serum tuk repair kulit rasanya, pastu pakai pelembab and last aku pakai cream....serious semua produk smell good I'm tell u.... berbaloi sangat beli...

safi tak pernah bayar aku untuk promote barang barangnya ni...tapi aku suka nak share sini sebab aku nak semua pompuan jadi cantik macam aku...hu3 boleh???? peace.... kulit aku dah tak kusam lagi, cerah sikit dari biasa n lembap jer sepanjang ari...

so tunggu apa lagi pergilah beli, produknya pun berbaloi tuk dibeli....

1 comment:

IeLa said...

aku baru mula pakai 2 hari, tu pun aku pakai anti kedut kat mata dgn cream gold je.. tapi rasa macam sesuai je dgn aku.... sebelum ni aku cuma pakai pencuci muka je hu hu hu.. memang dasar pemalas...