Tuesday, August 7, 2012

18 Ramadan...

Masuk hari ke-18 Ramadan rupanya hari ni.... sekejap jer.... eden pun lupa dah berapa hari kita posa....hehehhe counting balik tadi sebelum taip....sengal!!!


pejam celik pejam celik dah nak raya.... mood raya dah menggebu gebu ni..... tinggal baju raya jer tak beli lagi.... hehehehe..... baju yang dah antar jahit pun tak siap siap.... macam mana ni???? antar kain bulan 3 lagi.... dah 18hari puasa pun tak siap lagi???? kihkihkihkihkih..... nasiblah tukang jahit tu makcik tercinta cuba kalau tailor yang tak de link apa apa nga kita..... huuuuuuuuuuuuuu maunya aku chase macam aku chase payment....kihkihkihkihkihkih....


okayh.... cadangnya sehari dua ni nak p beli baju raya.... dah servey  hari Ahad lepas.... baju ready made ni  macam biasalah setiap tahun sama.... harga jer yang tak sama =P.... tapi dalam sama pun ada jugak yang berkenan sehelai dua.... oppsssssss tahun ni nak beli selai jer.... sebab baju yang berkenan tu rega membunuh.... hahahhahhahhahaaaaa


masuk hari ke-18 jugak rasa dah pening lalat.... tak tau nak masak apa.... dah abis menu khatam.... serius!!! masa tengah drive nak g kerja bawak ke balik keja mesti duk pikir menu apa yang nak masak...... poning pala dennnnnnn





13 comments:

fazitaismail said...

sama lah hari2 duk pk menu apa nk masak..adoiiii pening kpla..
kita pnya baju dah settle cuma tudung jekk belum settle lg..hehe

Falsya said...

meriah baju raya tahun nie..tahun nie aii xde baju kurung..recycle baju nikah..sedihhh..hahha..

nur anis said...

harga membunuh? mesti cantik sangat ni..:)

pinky said...

@fazitaismail

hari ni pening tak tau nak msk apa...huhuhu kiter punya plk tdg dh setel baju jer blm...terbalik...

pinky said...

@Falsya

hehehe...xpe baju nikah pn kira baju baru kan?? lgpun bila lagi nk pakai balik baju nikah tu...=)

pinky said...

@nur anis

hehehe....bagi akak cantiklah tak taulah org lain...huhuhu....

IntaNBerliaN said...

akak arini br nak g cari baju alisha... :-)

ieda said...

kejap je masa berlalu kan
x lama lagi dah nak raya huhuh

kakchik@ella said...

KC arini Gulai Kawah, Ikan Cencaru Goreng, dan sayur apa eh? Hmmm .. nak cari idea jap ni. Pinky, KC kasut belum beli .. blouse pun belum.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Pinky...akak lak xrasa nk raya..mungkin bila anak2 dah bsr ni..kurengg kot semangat nk raya..

Persiapan tuk anak2 dah siap..cuma mood nk membaking lom mai..:D


Klu berminat dgn pemanggang ajaib..PM k.atie ya

Terima kasih

Wanieys said...

akak pun dh beli readymade sepasang hihihi..mula tu xmau beli husband paksa suh ambik sbb cantik katanya...nasib dia yg membayarnya hihi

Myra Jay said...

Sekejap je kan masa berlalu, Ramadhan pun dah nak ke penghujung..

Hasrina said...

lo saya pun dah luper berapa hari puasa....dah nak raya rupanya