Thursday, August 30, 2012

lamanya tak jenguk sini....

alhamdulillah.... lepas berhari hari tinggal dapat gak up entry hari ni.... hikss..... ada yang rindu ker??? hehehehe sabar jelah kan??? punyalah pemalas nak taip entry.... hari ni jer rasa gigih nak menaip sikit....hikss!!!


masuk opis keja menimbung..... setelkan keja dulu... lepas tu setelkan adik pegi interview tapi sebelum tu sebelum masuk keja a.k.a hari Ahad tu ada kejadian yang buat aku down giler2... mmmm rasa menyesal tak sudah bila di pikir pikirkan balik... nasiblah Tuhan masih memberi peluang....alhamdulillah!!!


masa cuti raya tu jangan mimpilah nak up entry.... nak buka fesbuk pun kena ikut turn.... hahhahhaha..... berukband sebenarnya ada 2.... 1 abang punya 1 adik punya tapi yang adik punya tu dah kena bar... tinggal lah seketol jer yang boleh pakai.... dengan line yang hazabedahnya.... huhuhu..... terus teringat unifi kat umah sewa yang laju kemain....hehehehe....


tapi bila balik balik sini upload gambar raya baru perasan rupanya tak banyak amik gambar raya.... gambar family macam tahun lepas lepas memang tak sempat amik.... sebab masa tengah nak berkumpul reramai tu tetamu datang beraya.... lepas tu terus lupa sampai ke sudah.... hampeh tol!!!


nanti next entry kita upload gambar raya.....hehehehhe.....



11 comments:

ros_reeza said...

Macam Ros jugak, kalau kat kampung, kena tunggu turn nak guna tenet ni.. hihihi

IntaNBerliaN said...

sy pun sama gak.. ms kat kg mmg xda entry punya.. lgpun mls nak buka kmputer.. hihi

ieda said...

same lah ngan akk dikk
raya pertama pun memang x der entry .. malasss nak ngadap ;))

Falsya said...

Sama je kite..kalau raya mmg malas nak update ape2..baik fb or blog..hehehe

Falsya said...

Oppsss lupe..selamat hari raya pinky..;)

nur anis said...

saya awal awal dah bagi kamera kat adik bujang saya...kalau dekat saya, memang tak bergambar la jawabnya..hihi

ainnoraini said...

Masa cuti raya...sama la jgk dgn kakain tutup kedai..

Selamat hari raya...maaf jika ada terkasar bahasa..

Hasrina said...

yeaa nak tgk gambar raya

ps. selamat hari raya

Everything's Everythings said...

Ak terlupa langsong nk ambil gambar raya tahun ni ;O
baru teringat lepas baca post ni hak2

Myra Jay said...

Selamat kembali berblogging :)

Dan selamat Hari raya..

Juga Selamat Menyambut Kemerdekaan ;)

MulutPayau said...

Assalamualaikum dik...

Akak datang nak beraya ni...

Salam Aidilfitri..maaf zahir dan batin...