Friday, August 3, 2012

DDK....

mesti semua berlonggok depan TV semalam kan??? haaaaaaaa jangan buat buat tak ngaku ya.... hahhaahaha..... sebenarnya aku tengok citer ni sekejap sekejap jer.... sambil sambil masak sambil tengok.... pendek kata kalau tak tengok pun tak rasa rugi apa apa....wakakakakkakaa....


aku sebenarnya tak berapa minat nga Tiz Zaqyah ni.... huhuhuhu.... Aqasha pun kurengggggg, aku rasa kalau Aqasha tu ditukar dengan abam Aaron baru aku melangut sama depan TV.... jawabnya hari hari kita orang bukak puasa dengan maggie.... tak pun hari hari kita orang buka puasa pukul 8.30....hahahhahha....


tapi.... semalam sebab dah ending so layanlah DDK ni..... serius masa tengok pun tak de rasa feel sangat sebab dari awal pun tak tengok lebih banyak daripada tengok.... lagipun tengok sebab Anis cakap episod last diaorang shoot balik.... so macam nak tahu pulak macam mana dianya ending.... hahahahaha.... rupanya ending Nadira pilih Bazli... wakakakakkakaa....ada yang tak puas ati ke???? kat radio HOT.FM pagi tadi bukan main caller yang tak puas ati pasal isu ni.... hehehehe.... dan Erma Fatimah pun sebenarnya tak puas ati jugak... sebab ending sebenarnya yang diaorang shoot Amar kawin nga Nadira.....huhuhuhu.....


pada sesapa yang rasa frust menonggeng tu jangan risau okayh....Erma ada cakap tadi dia akan ketemukan lagi 3 watak tu...... mungkin akan bersambung cuma dia cakap tajuknya jer mungkin ditukar.... hahhhhhhh mana tahu akan jadi Dejavu Di Airport....hahahhahahhaha asal aku tengok jer mesti scene kat airport....hampeh tau!!!!



10 comments:

ros_reeza said...

nadira pilih cinta pertama dia :)

nur anis said...

saya tak puas hati..sebab nadira dah pilih bazli..tapi kenapa dia mesti berdebar bila terserempak dengan amar..hehe...nadira taknak amar, meh sini saya ambik..^__^

Falsya said...

xsuke la cite nie..kalau ade lagi sambungannyemmg jgn harap la nak tgk..xsuke xsuke..worst drama ever..

Myra Jay said...

Myra tak tengok, huhuu sebab sibuk niaga kat Pasar Ramadhan :)



**Kak untuk set Far Away tu, pos cuma tambah RM3.00 boleh?** Kalau nak akak email Myra ye..

Hasrina said...

xsuka ceritta ni. ngada2 sangat. tapi tengok gak.lol

Zana Adieyza said...

tadi tgk ending yg sepatutnya nadira kahwin dgn ammar.. sedih gak la sebab nadira meninggal kan..

kalau penulis skrip pun x puas hati mcmne tu?? hihihi

nur said...

hi..blog walking here...oo nadira pilih bazli...tak sempat tgk sampai abis sbb nk berbukak..sepatutnya nadira xda ngan sapa2 pun, dia xlayak utk dua2..haha kejam lak bunyinya..hee..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda...

zOeY zAu YaH said...

suka bazli tu..last2 dpt gak kt bazli kan..haha..

IntaNBerliaN said...

samalah... xlayan gak cite ni tp final br nak tgk.. hiihi

Liza Razak said...

bila tgk drama DDK ni asyik tensen je dengan nadira tu..hehe