Thursday, August 9, 2012

Off Topic....=P

okayh kita off topic jap ya.... tak nak citer pasal puasa sekejap... nak citer pasal benda lain....huhuhuhu...........


nak tanya kome cun tak warna oren??? huhuhuhu.... selama ni kalau beli handbag jer mesti cari nak yang kaler hitam.... hitam hitam si tompok manis.... buah manggis kan sedap...eh...tetiba!!! hahahhaha.... kalau tak de yang kaler hitam sanggup tak beli... kekadang jenuh mencari.... contohnya kalau tak de kat OU sanggup pegi SACC Mall, pegi Midvalley lah.... semata mata nak beli yang kaler itam... haishhhhhhh....


semua handbag kat umah kaler itam... rasa macam suramnyaaaaaaaaaaaa kenapa dulu tak pikir macam ni.... kalau tak mesti handbag i warna warni.... hahhahahhaa.... sekarang kalau nak tukar tukar guna handbag kalernya tetap sama yang bezanya cuma pattern handbag jer.....sungguh tak meriah....


bukan setakat handbag....purse pun sama.... lepas satu, satu kaler itam.... macam kaler selamat jer rasanya... tapi purse tak kisah sangat..... tapi handbag tu... rasanya tak nak warna itam lagi... nak beli warna lain pulak....




nak beli kaler orange lepas ni.... pasti!!!!!

10 comments:

ros_reeza said...

cantik tau warna oren :)

Pink Lavender said...

byknyer koleksi hbag!!!

try la beli putih plak..xpon krim..
err,tetiba cadang kaler lain plak

makneng follow sini
jemput follow makneng..

Hasrina said...

mak aii banyaknya handbag. i think oren cute. should get one for myself. JOM...

Falsya said...

Oren cantikkkkkkkk...sama laaa..dulu2 i pun asyik hitam jer..skang nie bercolor2 plak..suke tgk sbb colorful..hehe.l

U should gv urself a try..nnt mesti akan automatic pilih color lain..hehehe..

nur anis said...

kalau warna striking, memang saya sokong! cantik!!

Myra Jay said...

Bagi Myra ok je kalau nak mencuba..

Myra ada handbag kaler Pink, marroon dan wallet baru2 ni beli kaler Gold nak dekat2 ke kaler oren..

Baru nampak stylish-pendapat Myra la :)

ieda said...

hurmmm oren cantik
tapi kalau itam suet dengan semua pakaian kan ;)
soo akak prefer itam ;))

Zila Zainal said...

skang kan memang trend colour blocks awak.. try laa kaler2 lain. yang bold2 macam electric blue ke.. green ke.. oren pun cantik!

IntaNBerliaN said...

dulu sy pun sk itam tp lama2 jd bosan, nak wane ceria2 sikit.. hihii

fazitaismail said...

eh sy pun sama la..asal beg je semua pilih kaler hitam..rasanya bleh masuk dgan semua baju kot..uihh warna orenn?? bleh jgak nk cuba tu haha..