Wednesday, August 15, 2012

done....

hehehehe.... banyak kali aku mention kat fesbuk kat kotak kotak komen korang suh postpone raya..... hehehehe... sebab baju raya aku tak beli lagi.... hehehehehe.... aku yang tak beli baju raya suka suka ati mak bapak sendiri jer suh postpone raya....=P


semalam sesaja sms tanya mak cik dah siap ke belum baju raya yang atar jahit bulan 3 lagi.... huhuhu.... dia siap reply dah antar bagi mak aku lagi.... wakakakkakaka....kenapalah mak tak bagitahu....kalau tak idaklah nak sms bagai ni.... okayh kira setel lah bab baju raya yang tempah jahit.....=)


tapi masalah baju ready made pulak tak tau bila nak p beli.... raya dah dekat sangat.... hari Khamis esok dah nak gerak balik kampung.... karang ada jugak yang beraya dengan selai baju jer..... so.... semalam misi cari baju raya kat Jalan Tar.... alahamdulillah.... lepas pusing dalam manusia yang penuh sesak dapat jugak selai baju ready mate.... baju sama yang tengok dulu tapi tak beli.... huhuhuhu.... dapatlah kurang 19henggit dari harga asal... mintak diskaun lagi... kedekut nak mampus ya korang.... mentang mentanglah aku dah ketegori terdesak nak baju tu....

so... sekarang tinggal selipar jer tak beli lg... rasanya memang tak de selipar raya tahun ni.... huhuhuhu.... tapi tahun ni tudung warna hijau buruk.... baju warna pink purple.... matching ker??? 

11 comments:

Nory Zoulkefle said...

nory pon x beli baju raya lg...arini hubby baru gaji...hahahaha...taktaw lah nk beli katne, rase mcm dah kesuntukan masa je nk bershopping, size msti byk dah habis...aduiii

ieyda said...

beli kat wakaf che yeh lah klu xsempat....
kelantan ktne?
selamat hari raya maaf zahir & batin

Hasrina said...

lol. selamat hari raya pinky

nur anis said...

malam raya pun sempat lagi nak shopping nanti kak..:)

ros_reeza said...

Alhamdulillah, bab baju dah settle ye.. pasal selipar raya tu, still ada masa lagi ni tau :) sempat lagi kalau nak membeli..

Zie said...

slamt hari raya yer... ok lh tu dah settle..

fazitaismail said...

alhamdulillah..dah settle yer..

slmat hari raya diucapkan dari kami sekeluarga..balik kg nati hati2 dijalan raya ye..semoga selamat semuanya..

ainnoraini said...

selamat menyambut hari raya dari kakain ye pinky..maaf dipinta jika terdapat silap dan salah...

MystoryPic said...

Salam perkenalan AkuLerPinky, ni mesti minat giler ngan warna pink.. hehehe

Jemput la datang ke MyStoryPic

Mak Wardah said...

Salam. Selamat hari raya, maaf zahir batin

Liza Razak said...

saya pun beli baju ready made je..itu pun kena alter sendiri sebab tangan senteng..hehe.anyway..selamat hari raya, maaf zahir & batin :)