Wednesday, August 1, 2012

wordless wednesday....

hohoho..... salam semua.... hari ni dah 12 Ramadhan kan??? lagu raya pun dah ada kat radio.... masa memula dengar tu terkejut beruk jugak.... sebab selalu separuh puasa baru boleh dengar.... tapi kalau nak dengar awal awal cari jer kat utube....tapi kalau pemalas tahap cipan tu.....boleh jer g dengar lagu raya kat pasaraya pasaraya yang ada...kihkihkihkihkih.....


serius masa dengar lagu raya masa kita puasa hari kelapan....masa tu tengah drive nak g kerja.... sampai opis lagu belum abis lagi....so tunggulah kojap layan lagu raya M.Nasir.....huhuhuhu....


aiseymen.... apa korang rasa ya??? bagus ke tak bagus dengar lagu raya awal awal macam ni???? me.... suka.... mood raya tu.....wakakakakkakakkaakaka....




10 comments:

Myra Jay said...

Myra setakat arini puasa belum dengar lagi lagu raya kat radio, so bahang tu belum terasa... ;)

IntaNBerliaN said...

mcm akak sk je.. sbb mmg sk lagu2 raya ni.. hihi kalu tgh shopping kat shopping complex tu lg best ada lagu raya.. baru syok memilih baju raya.. hahhahah

nur anis said...

saya memang opkos la suka sangat dengar lagu raya ni..kalau boleh, sehari puasa nak dengar dah..haha..over.

kakchik@ella said...

KC lum dgr lagi lagu raya ni. mana nak dgr .. dok bukak Hitz.FM je. hehehe.

kakchik@ella said...

KC lum dgr lagi lagu raya ni. mana nak dgr .. dok bukak Hitz.FM je. hehehe.

Zila Zainal said...

dah dengar dah kat hotfm. i loike!

fazitaismail said...

a'ar ler..smlm baru jekk dgar kat radia lagu m.nasir..serius terkejut..masa first poser lg ler g wangsa walk dah pasang lagu raya..kelakar lak..haha

ros_reeza said...

dah dengar dah kat radio.. kat supermarket pun dah main lagu raya ni.. suka sangat..meriah gitu :)

QA's ~ mamapapa said...

saya suka je:D anak saya EEchaa tiap2 hari duk dgr lagu Sudirman Balik Kampung tu,so saya pn trpksala layan samakn :)

Falsya said...

sepanjang puasa nie baru sekali dgr lagu raya kat radio..hehe..