Monday, August 13, 2012

Elianto apa tu???

hahaha...saja buat tajuk gempak sikit.... padahal yang hadoooooooooooooo..... masa sebelum puasa ari tu Elianto ada sale up to 70%....hehehehhehe.... alang alang dah masuk Elianto tu memborong lah eye shadow... murah giler lepas sale.... tinggal sehenggit ++ paling mahal pun 2henggit++ jer.....wakakakakkakka...


my housemate memborong face mask tak henggat.... penuh peti ais dengan face masknya..... nasib tak tertukar dengan ayam..... wakakakakkaa..... karang ada jugak yang makan kari face mask...LOL!!!


kalau nak ikutkan dah lama tak pakai eye shadow.... yang lama lama punya eye shadow dah lama sedekahkan pada anak buah sebelum expired, baik bagi bebudak buat main conteng conteng muka....huhuhuhu..... jenuhlah dulu mak derang duk membebel sebab warna eye shadow merata rata....wakakkakakkaka....


ni tengok sale sampai 70% rasa rugi jer kalau tak beli.... tengok expired date pun lambat lagi.... haishhhhhhhhhhh beli jer lah dari balik nanti terbayang bayang pulak..... walaupun bukan selalu pakai tapi kadang kadang terasa mengeletis nak pakai.... huhuhuhu....


tapi....hahhahhaa ada tapi pulak..... bila dah start kumpul eye shadow ni.... pantang tengok eye shadow murah rasa nak beli jer.... sekarang ni watson tengah sale Revlon punya eye shadow.... beli satu percuma satu weiiii..... rasa rugi besar jer kalau tak beli.... haishhhhhhhhhhhh hampeh betul lah...... eye shadow Elianto pun walau dah nak masuk sebulan beli ada yang tak terusik apa lagi...... macam mana nak pakai setiap hari bangun lambat nak g keja....wakakkakaka.....



eye shadow, lipstick dengan mascara..... tak sampai pun 50henggit.....murah kan????



tadaaaaaaaaaaaa..... dah kena beli makeup bag yang baru pulak......kihkihkihkihkih......






18 comments:

ieda said...

rajin nyee dikk
akk dah lama x ber eye shadoww ;)

Zana Adieyza said...

akk ni memang jenis yg suka pakai eye shadow.. tp bulan puasa ni memang x pakai langsung.. bersederhana.. hihihi..

seronoknya orang tu shopping barang make up.. perempuan memang pantang nampak sale kan?

fazitaismail said...

hamboiiii bnyaknya memborong..waaa raya sakan ler dgan eye shadow tu..haha

Falsya said...

byknye eye shadow..hehehe..

nur anis said...

akak..sampai bila sale ni..nak pergi nak pergi..huhu

Myra Jay said...

Mau tak rambang mata, dah murah kan..

Kalau Myra puns sama gak ;)

pinky said...

@nur anis

sekrang ada lagi tau anis... pg lah borong... hehehhee tau tak ada yg akak dpt sehenggit lbh...=P

pinky said...

@ieda

hehehe...kak xsempat pun nk pakai sll bgn lewat....=P

pinky said...

@Zana Adieyza

nanti boleh terjah elianto murah giler kak....blh buat koleksi...=P

pinky said...

@fazitaismail

hehehe....raya dgn eyeshadow jer kita tau....baju raya xbeli lagi...=(

pinky said...

@Falsya

murah giler tu yg terbeli tu....=)

pinky said...

@Myra Jay

hehehe tau tak pe...=P

Hasrina said...

jeles jeles jeles okay

ros_reeza said...

Ros pun suka gak elianto punye eyeshadow... colour dia menarik :)

Nory Zoulkefle said...

nory dulu staff Elianto, lepas berhenti lama dah x masuk Elianto...byk perubahan Elianto skrg...=)

Mishter Izwän said...

singgah sini untuk pertama kali. nice blog

Zie said...

wah murahnya, tak pernah beli barang mekap elianto huhu

Zila Zainal said...

alamaaaakkk bestnya! nape tatau nih.. uwaaaa dah terlepas :(