Friday, August 10, 2012

kenangan o kenangan....

bila tengok benda benda ni..... hati rasa sedih.... sayu....hahahhaha rasa diri dah tua sangat.... ni semua makanan dan permainan masa kecik kecik dulu.... sekarang ada lagi ke semua ni??? bebudak main lagi ke tukar tukar tiang kat sekolah macam ni???Lol!!!


nostalgia betul gula gula getah ni... walaupun tak seberapa sedap.... tapi bila dapat rasa heaven nya.....


gula gula udang.... sedapkan??? lapisan yang lapis gula gula ni ya ampunnnnnnnnnn.......
main tukar tukar tiang.... bebudak apa lagi yang nak dipikirkan???

seronok bila ingat balik semua tu.... rasa nak jadi bebudak balik.... tak de masalah langsung.... sekarang pusing kanan ada masalah, pusing kiri ada masalah.... mmmmmmmmmmmmmm sapa ada mesin masa doremon??? pinjam sat....=P

16 comments:

Myra Jay said...

Wahhh rindunyaaaa...

Memang kenangan tu ;)

ros_reeza said...

hihi..kenangan tu..
gula2 udang tu, memang feveret Ros dulu2 :)

Hasrina said...

main tiang wah...selalu sangat masa sekolah rendah. bestnya zaman kanak2 dulu. :)

nur anis said...

menggamit nostalgia ni kak..:)

Falsya said...

wahhhh, serious la..menggamit betul kenangan..sobssss..really miss those days..sobssss..

IntaNBerliaN said...

chew gum ni dah lama xmkn.. mmg semua tu kenangan betoi kan :-)

fazitaismail said...

haha sama la..terutama gula2 cap udang tu..memeng suka gila la..
eh ada ke mesin masa doremon tu..nk pinjam jgak..hahahahaha..

pinky said...

@Myra Jay

nostalgiakan??

pinky said...

@ros_reeza

skrg mana nak cari gula2 udang ya???

pinky said...

@Hasrina

tu lah pasal... syok giler mainan tu....=P

pinky said...

@nur anis

tu lah Anis...betul2 mgamit nostalgia...

pinky said...

@Falsya

kalau blh pusing masa kan best...huhuhu....

pinky said...

@IntaNBerliaN


tak tau gula2 tu ada jual x lagi skrg....=(

pinky said...

@fazitaismail


hahahhaa...tu lah sapa yg ada tu tlg war war kan ya....kami nk pinjam sat...

nita said...

wah... memang terasa kertu dah aku ni.. seronoknya zaman sekolah rendah dulu..gula2 getah ngan gula2 udang tu pun febret akak masa dulu..
rindu3

shidaidris said...

omg, main tukar tiang. shida dah hampir lupa, best gila kot.

gula-gula tu still makan lagi tp x macam dulu la. nampak sangat dah tua kan