Monday, September 3, 2012

close house & salam merdeka....=)

huhuhu.... ni story hari merdeka tapi nak publish hari ni...huhuhu..... layan je ya.... tengah sakit jiwa raga ni....air tak de.... semua keja tergendala.....


tapi dalam dalam tak de air tu..... semangat nak main masak masak... bukan apa ni plan sebelum raya lagi... lagipun terbeli nasi impit murah kat jusco... hahahhaha 66 paket dapat RM6++ jer....cer citer kat mana boleh dapat dengan rega tu????


so.... bila dah ada air kejap tu.... macam lipas kudung masak.... takut air distopkan lagi.... sempatlah masak nasi impit, kuah kacang, rendang ayam dan nasi kerabu kuning.... huhuhu... nilah menu close house kita orang.... close house tu sebab kami berlima jer... tak de orang luar... sebab tu tak panggil open house... muleh??? hehehhee.....


plan asal nak masak soto sekali..... tapi tak sempat sebab ada sorang dua dah kebulur tahap cipan dah... so canceled soto ayam tu.... next time boleh buat sebab nasi impit satu bungkus lagi tak masak.... huhuhu.... nanti bila masak akan dibelogkan....wakakakkakkaa....


so layan gambar okayh....







11 comments:

kakcik said...

Rajinnya... :)

ros_reeza said...

amboi..banyaknya masak :)

ieda said...

banyak tuu masak
memang rajin ..
puas yg hadir nie ;)

Myra Jay said...

Nasi Impit tak makan lagi lepas raya ni, sekarang dah rasa teringin :D

nur anis said...

alamak..lapar pulak tengok..

Liza Razak said...

wahhh..semuanya nampak sedap2 belaka

Hasrina said...

aqmboi hebatnya hmpa punya closed house...hikhik.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam pinky...mmg rajin betul!Mmg sedap mkn nasi impit ngan rendang & kuah sate.Mood raya ada lg tu ya...

Klu berminat dgn pemanggang ajaib tu..colling2 la ya
Terima kasih singgah blog juge..

Zie said...

lima orang ramai jugak u.. makan tak habis tu...

AyuArjuna BiGoshh said...

wahhh giler teruja tgk makanan :)

Zila Zainal said...

lama jugak tak jenguk sini.. helo cik pinky! harap2 awak sihat saje hendaknya.. malas betul laa skang2 ni nak buat entry. asik makan je kita raya2 ni kan ahahah