Wednesday, September 26, 2012

tension tak abis!!!!


Grrrrrrrrrrrrrrrr…. Tension tahap cipan dengan blog…. Sampai sekarang tak boleh nak buka kat opis…. Nak ngadu kat technician agak agak kena pelakong tak??? Aiseymennnnnnnnn dengki betul blog ni nga aku….


Kalau nak tahu aku update blog kat opis…. Kihkihkihkih…. Masa boss duk bersembang sakan…. Masa tu lah aku duk taip entry konon tengah buat keja padahal harammmmmmmmm


Agaknya dah kena tulah lah ni…. sekarang rasa macam mati kutu tak boleh nak buat keja rutin ni…. sakit jiwa derrrrr…. Banyak hal nak share tapi tak boleh…. Balik umah malas giler nak taip entry…. Lagi lagi sekarang tengah share bilik nga adik….lagilah nak buka blog pun malas… segan pun ada nanti kita duk taip merapu rapan tersengih kat sebelah baca…. Tak bestlah!!!


Ari ni baru dapat kiriman poslaju….hahahhaa skema giler ayat…. Tak sabar nak try bendalah ni…..yalah sejak 2 menjak umur semakin muda belia ni….kenalah amik makanan tambahan macam ni…. kalau okayh nanti kita bagitahu progress dia ya…


Okayh tuk korang yang tak masalah blog macam aku ni…. selamat berbeloglah ya…..


Bye…..

11 comments:

kakcik said...

Di pejabat kakcik ni, ada beberapa blog yang kakcik tak boleh nak buka atas alasan2 yang tak masuk akal (keluar pop up amaran). :(

IntaNBerliaN said...

mmg tensen kalu xdpt update ni.. dahlah nak update blog harapkan guna kat opis je kan..

Myra Jay said...

ala siannya..

Sama la macam Myra update + BW kebanyakan kat opis, harap takdak masalah dan tak kantoi..

Kalau kantoi abeslah :)

nur anis said...

saya memang hari hari berblog kat office..lagi lagi bilik saya memang strategik habis lah jauh dari bos..lalala..

Falsya said...

Kesiannye..tp betul tau..mesti xbest je rase kan kalau x wat entry...sabar kayh..

Hasrina said...

sabar eh

Zila Zainal said...

sabo2.. hehehe

ieda said...

loor ..
akk kat pejabat arituu pun x leh update
selambee akk panggil technican .. akak cakap , akak x layan FB .. soo blog sahaja ..
sib baik mereka paham
dah settle punn

cer tanye dik .. kita bukan x buat kerja langsung kan ;))

Nory Zoulkefle said...

nory pon suke update blog kt opis sbb klu kt umah segan hubby curi2 bace...heheheheh

Ogy Nordin said...

Opis Hakak ada beberapa blog yg tokleh masuk..frust giler tak dpt skodeng. Tu yg sekarang ni sampe tgh mlm melayan blog..

IntaNBerliaN said...

singgah pagi kamis