Monday, September 10, 2012

citer hari cuti.....

Ni entry patutnya publish hari merdeka lagi…. Tapi sebab tahap kerajinan tuan blog tak berapa nak ada….tu pasal keluar hari ni….wakakakaka…..


Lagipun hari merdeka hari tu air tak de….. bertambah tambahlah malas…. Okayh tak alasan aku???? Hehehe…. Ada jer alasan tak membina ni terlintas kat kepala…. Redha jerlah….


Masa malam merdeka tu…. Rasa malas yang amat nak kuar…. Yalah air tak de…. Tapi aku??? Nak kuar p tengok wayang…. Balik rumah mesti dah 2@3 pagi kan??? Mesti balik nanti nak cuci muka, nak buang air…. Aduyai…. Tapi sebab dah terjanji dengan orang dan tiket wayang pun dah book…. Terpaksalah kuar jugak… lagipun kuar ni sebab orang belanja… pastime aku rasa malas jer nak kuar walaupun ada orang belanja….wakakkakakka!!!!


Tiket book pukul 12 tapi pukul 9++ dah kuar umah…. Masa kat midvalley tu aku tersengguk sengguk mengantuk aihhhhhh…. Nak tunggu wayang tu rasanya nak jer aku bentang tilam tido dulu kat depan GSC tu…. Grrrrrrrr


Actually aku tak penah tengok citer ni….. tu pasal tak teruja sangat nak pegi… takut nanti tak paham… hero pun otai otai jer…. Adik aku lagi best…. Masuk panggung terus tido sampai abis citer….hampegas tol!!! Tapi yang peliknya masuk masuk panggung…. Mata aku terus segar sampai ending…. Nasiblah citer ni boleh tahan…. Dari 5 bintang aku bagi 4….aci tak???


Eh eh… sembang pung pang pung pang….. tak bagitahu pun citer apa aku tengok….kihkihkih…. lupa daaaaaaaaaa….. sori…. The Expendable 2…. Hehehehe…..



12 comments:

kakcik said...

Dah lamanya kakcik tak masuk panggung wayang. ;-)

IntaNBerliaN said...

hihii adik tertidur sampai hbs cite yer.. hehhe

Pn. Sheila@CC said...

dah p tgk ke citer tu... best x... hehe

nur anis said...

midnight movie..waa..lama tak layan...

pinky said...

@kakcik

hehehe...=)

pinky said...

@IntaNBerliaN

tulah pasal...buang karan jer...kihkihkih...

pinky said...

@Pn. Sheila@CC

dah tgk...best...=)

pinky said...

@nur anis

jom anis...=)

Che Rosliza Che mat said...

adik tidur dalam panggung ya...ingat time pergi tengok wayang gan hubby cr...dia pun tido...kikiki

ieda said...

wahh seronoklah gi tgk wayang
akk dah lama x tgk
hubby payah sikit bab2 tgk wayang nie huhuh

Falsya said...

nak tgk cite tu tp xberkesempatan..weekend ade je program..sobssss..

Hasrina said...

lol i like this movieeee