Wednesday, September 26, 2012

Job fair


Buang tabiat kea pa ni??? hahahhaa…. Ari Ahad tu saja teman adik pegi cari keja kat job fair ni…. duk umah pun tak buat apa jugak… so… baiklah buat keja berfaedah sikit… yang syoknya setiap kali adik aku drop resume mesti tanya aku sekali kenapa tak drop sama…ahakkkkkkkkkk


Best gak joint sini….banyak gift derang bagi…. Nak jer rasanya kutip semua yang ada tapi… hahahhaha…. Tak senonohlah kan???? Dahlah kena sound dengan adik aku free2 jer…


Tapi sempat gak dapat semua ni…. kihkihkihkih…..








4 comments:

nur anis said...

rembat barang free memang syiokk..:)

Hasrina said...

me like gakkk goodie goodie ni

Nory Zoulkefle said...

sape tak suke menda free kan...nory pon suke....hehehe..nak satu...

IntaNBerliaN said...

wah syok jugak g tempat camni.. byk dpt gift... best kan.. heheh