Tuesday, September 4, 2012

betul ker??

dengar dengar 30% off Baskin Robbin sampai 31st Aug ari tu jer.... betul ker???? so maknanya bulan 10 nanti tak de diskaun lagi... betul ker??? akak tertinggal keretapi nih....


hehehe... bukan apa sebab masa hari merdeka tu.... tak kuasa nak kuar umah.... air tak de... mandi pun kat masjid jer... sadis betul!!! orang dah lama merdeka... isu air bukan lagi masalah utama tapi aku???? hampeh!!!! tiap tiap tahun masalah utama adalah AIR!!! tension derrrrrrrrr


bila air tak de semua benda kena cancelled.... nak mandi tak boleh, nak masak, nak cebok.... geram tahap cipan dengan pengurusan flat ni....lagi sakit ati bila semua rumah ada air patutnya pukul 5... umah aku pukul 8 malam baru ada.... mental kejap!!!


31 Aug tu sebenarnya plan nak makan aiskrim... tapi yang hadoooooo....... lepas tu dengar dengar pulak tak de dah 30%.... sadisnya... bukan tak boleh bayar mahal tapi buat apa nak bayar mahal kalau boleh beli dengan harga murah??? ya dop????



10 comments:

Hasrina said...

hari rabu pn boleh dapat murah kan?

double jr scoop for 7.50.klai tak dlm 11.

p.s. bukan setiap bulan on 31st ada diskaun 31% ker

nur anis said...

yummyyyy...nak baskin robin!

ros_reeza said...

nasib baik tak berapa nak minat sangat asikrim baskin robin ni.. hihihi....

pinky said...

@Hasrina

sll th stiap bulan...tp ada yg ckp stop smpai 31 ogos...

pinky said...

@nur anis

meh lah...kat ou okayh...=P

pinky said...

@ros_reeza

hehehe....

Falsya said...

dapnye BR..nak ajak mok mok gie makan la..terliur sudah..;D

Hasrina said...

ooo last lah tu yer

~~zana@pb~~ said...

Pinky patut kesian kt akk tau, tak pernah mkn aiskrim basskin robbin. Bukan apa......mmg x minat.

IntaNBerliaN said...

betoi tu... ada yg murah, buat pe yg mahal ;-)