Tuesday, September 25, 2012

isu putus cinta...

tetiba rasa nak gossip mossip pasal putus cinta....buleh??? mood datang sebab baru lepas baca gossip hehehe....


baca pasal Anne-Aliff Aziz dah break, baca pasal Yuna-Qi pun dah break-off, pastu baca pasal Remy-Tiz pun sama... haippppppp musim artis putus cinta ke apa ni??? tumpang sedih jelah.....=(


lepas ni agak agak apa pulak??? jangan kisah cerai berai dahlah ya.... tak sanggup nak baca posting sama kat facebuk.... tension derrrrrrrrrrrr semua nak up story sama... macam ari ni semua nak post pasal kisah cerai Vanidah dengan Shidi...





11 comments:

Falsya said...

Itulah kan..kadang dh mcm musim dh..sorang start, pastu mesti ade yg ikut..hurmmmm..

ros_reeza said...

macam2 dah skarang ni kan..

Zila Zainal said...

haaaaa tatau pun vanida dah ceraiiii.. alaa tabes nya dgr... diorang couple yg cumel kot! :((

nur anis said...

itulah artis ni..ada pulak musim musimnya kan...

QA's ~ mamapapa said...

moga kita dijauhkan daripad dugaan dalam berpasangan :)

pinky said...

@Zila Zainal

zila....xcerailah...ada isu psl filem untuk 3 ari jer...=)

Myra Jay said...

Lumrah bercinta ada yang berjaya ada yang tak..

Macam2 kan :D

Che Rosliza Che mat said...

Tuelah pasal...Kita semua tumpang sedih jerlah...terkilan pulak Tiz gan Remy putus...

Ogy Nordin said...

Nasib baik tak nikah lagi..kalu tak pisang berbuah 2 kali...

IntaNBerliaN said...

eh.... sy hanya tau pasal anne je yg putus.. yg lain tu semua saya xtau pun.. ingat still on..

Hasrina said...

kan..eh tertiba gossip mode on hik3