Thursday, September 6, 2012

Adam & Hawa

Aduyai.... kenapalah bukan TV3 yang beli citer ni???? sakit jiwa tau... dah lah kat umah tak de Astrukkk nak menunggu citer diupload kat utube hazabedah tol...hahhahhaa.....


eh... korang layan tak citer Adam & Hawa ni???? mak layan citer ni.... novelnya tu dah khatam 456 juta kali... siap beli lagi... memang suka bebenor karya Aisya Sofea ni.... dari zaman 1st novel dia Jauh sampailah sekarang ikut semua novel novel dia.... tapi rasanya dia dah stop menulis dalam 2 tahun kot..... sebab tak de nampak pun novel baru masa usha kat MPH ari tu.... hehehehehe.... ke aku yang terlepas pandang????


tak sabar tau nak tunggu next episode malam ni.... si Aaron tu gatal yang amat ya.... huhuhuhu.... sakit jiwa tengok.... dulu addict dengan Nora Elena sekarang Adam & Hawa pulak.... haipppppppp


setakat hari ni jalan citer dia memang samalah dengan dengan jalan citer dalam novel... esok esok tak tau lah pulak.... macam best jer jadi Nadiya Nissa tu... huhuhu ramai yang complaint watak Ain tu tak sesuai dengan dia... hehehehe.... me pun rasa macam tu gak.... tapi dah rezeki dia... kalaulah watak tu boleh di vote vote.... aku vote Fazura okayh.... kihkihkihkih.....sesuai jer si Pajurah tu nga Mat Haron hehehehehe.....

7 comments:

Myra Jay said...

Mungkin sebab nadiya nisaa tu pelakon baru kot, tapi memang betul pun macam tak berapa sesuai..
Anzalna lagila dengan lipstick merah menyala, adoyaiii ;)

Zila Zainal said...

tgk jugak tapi tak larat sket kadang2 bila tgk abang aaron kita tu terlalu miang ekekke.

IntaNBerliaN said...

sy xtgk plak cite ni.. xtau camne...

Falsya said...

alaaaa..xberkesempatan pun nak nengok..abg aaron gatal??...harus tgk gak nieh..hahaha..

fazitaismail said...

belum tgok lagi daaa..asyik2 layan lagu dia je haha..
sabor jelah..

nita said...

macam terbuka channel astro ada nampak Adam & Hawa ditayangkan tapi cam takde hati jer nak tengok.. woo, cam best lak dengar pinky promote nanti kite tengoklah..

Dkna Abza said...

Dkna tak layan hahaa tunggu ditayangkan di asro ria je nanti. Hehe