Wednesday, September 12, 2012

meat ball IKEA!!!!


Dah lama ker tak buat entry makan makan??? Hahhahaha tak de maknanya okayh!!! Baru jer up gambar KFC…=_=


Hari Sabtu lepas balik keja terus pecut g IKEA…. Ada orang kempunan nak makan meat ball…. Mmmmm layan jerlahhhhhhhhhhhhhhhhh….. lagipun selain meat ball ada lagi makanan lain kan????


Honestly…. Aku tak suka sangat makan daging…. Lagi lagi meat ball sebab rasa dagingnya ya ampunnnnnnnnnnnn terasa sangat….. aku kalu makan kat meat ball IKEA fefeling duk kat kandang lembu dan bila ada lembu melintas kita amik sembelih lembu tu then makan!!! Rasa daging lembu tu bagi aku macam makan daging mentah mentah!!! Sigh!!! Tak suka sangat… tapi Nabi Muhammad SAW suka makan daging kan???


Mesti korang cakap ruginyaaaaaaa tak makan daging…. Daginglah sedap daripada ayam kan???? Dah biasa dah dengar…. Setiap kali aku nak mengoder burger selalu orang booooooo…. Dah jadi macam satu kesalahan besar bila order burger ayam…LOL!!!


 nak amik label IKEA tapi gambar blurr pulak....LOL...


 sah sah aku punya....yaaaaaaaaaa Ahmad Albab yang punyaaaaaaaaaaaaaaa





  yang paling banyak... derang share bertiga.... aku makan sejibik jer.... amik rasaaaaaa


 cer teka air apa aku minum???



 Alhamdulillah....burppppp

13 comments:

Zila Zainal said...

aaaaaaa bola baging ittew

Che Rosliza Che mat said...

wow!! sedapnya...tak pernah sampai IKea huhhuhu..bila nak pegi nie...

Falsya said...

Sedapnye meatballlllllll..lama dh xmakan..hehe..sama mcm dih xmakan daging..heheh

Nory Zoulkefle said...

terbaekkk punye meatball...

IntaNBerliaN said...

NAMPAk sedap sungguh... tapi nak mkn xdpt sbb kat sini xda ikea..

pinky said...

@Zila Zainal

hehehe....sedap ker??

pinky said...

@Che Rosliza Che mat

kalau suka mkn daging pglh nt leh sopink skali...hehehe...

pinky said...

@Falsya

hehehe sama ker?? kita xsuka rasa tu...potong betul..hhahaha

pinky said...

@Nory Zoulkefle

ramai betul pengemar daging...hehhehe

pinky said...

@IntaNBerliaN

intan duk kat mn??

ieyda said...

sedapnya meatball tu kan...ieyda dh lama xgi sana...rindu nk mkn m/ball....

ros_reeza said...

wah.,.tinggal tulang je kat pinggan tu..
Ros teka air epal tu, betul tak ? :)

ieda said...

aduhhh dah berjuta kali akk
tgk !
x menahan rasanya
entah bilaaaaaaaaaaa lah dpt merasa huhuhu