Monday, September 24, 2012

bertukarrrrrrrrrrrrrrrrr

salam semua.... lama gak rasanya senyap.... bukan apa dashboard blog dah auto tukar.... aku punyai PC opis pulak pakai windows yang outdated kot tu pasal lah bila bukak dashboard tak kuar apa kooooooo tension derrrrrrrr......grrrrrrrrrr


selagi tak upgrade selagi tu tak boleh nampak apa kot..... ni nasib member sebelah tak de.... try try sini okayh jer pulak kuar dashboard ni.... bila cek cek.... dia punya window rupanya lagi advance.... hampeh jer kan?????


so.... sori lama menyepi... eh... ada yang rindu ker??? nanti kita BW sampai lebam ya ari ni.... peace....

13 comments:

nur anis said...

apa lagi, mintak tukar windows..hihi

Sidratul Muntaha said...

salm singgah
salma kenal..
mak dah follow you tau.
nice blog
as pinky as you are.

IntaNBerliaN said...

ooo patut lama xnmpk & lama x update...

IntaNBerliaN said...

ooo patut lama xnmpk & lama x update...

Che Rosliza Che mat said...

memang menyampah dashbord baru...

Falsya said...

Patutlah dh lama xberupdate..hehehe..

ieda said...

ekekke ramai je yg konpiusss ngan dashboard baru nie kan ;)

Nory Zoulkefle said...

patutlah snyap sunyi je...hehe...welcome back..=)

Jamie Atie said...

follower ke 203 :)

Ogy Nordin said...

Hui! hazab tu tak dpt skodeng blog... tekanan sangat rasanya hehehhe

Hasrina said...

ohhh xsuka dashboard baru...

Hasrina said...

ohhh xsuka dashboard baru...

Myra Jay said...

Sama la kita guna version lama gak tp setakat ni boleh bukak lagi :)