Tuesday, September 11, 2012

Kek In Jar...


Hehehehe…. Dapat kek in jar…. Hohoho layan siot…. Ni kali kedua dapat kek camni… ari tu red velvet ni blueberry cheese kek pulak…. Terbaiklah….




Sekarang sana sini orang buat kek macam ni jual…boleh buat duit tau…. yang tak tahu apa apa tentang kek macam aku ni… tahu beli jerlah… lepas tu ngap… hahhaha….eh eh… sebelum ngap amik gambar dulu…. Untungnya sesapa yang diberi kemahiran macam ni… yang aku ni oven nga microwave pun boleh tertukar… tu belum lagi tepung gandum dengan tepung jagung, belender dengan mixer…. Hahhahaa sebut tu tahu lah tapi bila ada kat depan depan memang confirm tak tahu guna…. Huhuhuhu….


p/s: susah tak pakai kamera dslr??? Deduluuuuuuuuuu masa belajar ada gak belajar sekarang satu habuk pun tak ingat…hahahhaa yang aku ingat macam mana nak pegang kamera jer…. Kihkihkihkih….

13 comments:

kakcik said...

Kakcik pun tahu ngap je. :)

Zila Zainal said...

sodap nehhhh.. sambil tengok tv sambil menyudu.. alahaaaiii sehingga menjilat sudu

~~zana@pb~~ said...

akk pun jakun kjp tengok kek dlm jar.....belum mencuba lg....laku ler botol2 tauco, botom jem ye?

Psssst.....header tu kononnya sementara je tp malas pulak nak mereka yg lain, biar je la:-)

nur anis said...

bab kek ni, memang saya pun tahu makan je kak..hehe...teringin jugak nak buat, tapi asyik tak jadi je..fed up dah..huhu

nita said...

e e ... firstime tengok :p
samalah bab kek ni tahu ngap jer ^_^

fazitaismail said...

tak penah lak mkn kek jenis tu..
sama lah dgan kita..tahu ngap jekk!!
hehe

IntaNBerliaN said...

kreatif lah bila letak kek dlm ni.. xpnh tengok plak.. hihi

ieda said...

ahaa same aar macam akk
beli je kalau nak makan
sbb kalau buat huhuhu memang belum tentu sedapp huhuh

Falsya said...

first time nengok cake dlm tuh..very creative..samo la kite..tangan nie pengkau xreti nak bake cake..hahaha..

LiYa HaNiF :: said...

wahh bestnya.... ^_~

Myra Jay said...

Tak penah try lagi makan kek in Jar ni, tengok cantik ;)


**Myra pun tak berapa pandai lagi dengan DSLR...huhuu**

Hasrina said...

menarik tertarik da bomb

Myra Jay said...

Baru dapat kek in jar order dari kawan, tp belum sempat ngap lagi ;)