Friday, September 7, 2012

entry merapu rapan....

hello hello..... eh eh... salam Jumaat semua.... semoga kita di bawah lindunganNya selalu....amin ya rabal alamin.....


hehehe.... semalam baru citer pasal Adam & Hawa kan??? sedih sangat hari ni dah tak boleh tengok.... Astro dah block semua citer tu.... blog yang di-create untuk tayangkan citer Adam dan Hawa pun dah tak de.... ownernya dah remove takut kena sue nga Astro.... kat utube hanya ada episode 1 jer.... sadisnyaaaaaaa tak kan nak kena langgan astro.... mmmmmmmmm cukuplah dengan apa yang ada kat rumah tu.... channel yang unifi bagi pun tak tertengok.... tak pelah Astro.... ada ubi ada batas.....


okayhlah tak moh sedih sedih.... malam karang nak bawak hati yang lara ni g sopink..... hahhahahha sopink??? ada jer alasan tak membina aku create tuk puaskan ati sendirik....hahhahahahhaa....


hehehe....nak sambung lagi.... lama woi tak sopink.... bulan lepaskan kalut duk sopink raya.... tapi baju keja, baju jenjalan dah lama tak beli.... haruslah pegi buang duit kat mall nih....grrrrrrrrrrrrrrrr!!!!



7 comments:

kakcik said...

Seronoknya melayan hati yang lara dengan bershopping. :)

duniafana said...

byk lagi cita bole tgk...jom tgk national geographic

IntaNBerliaN said...

lpskan gram dgn g shopping ek.. bestnya dap[at cuci mata sambil beli belah.. hihi

Nory Zoulkefle said...

astro mmg demand sekarang...ape2 smua sruh langgan..gerammm kekadang tu...cite best2 kdg2 tu die siarkan separuh episod je, bile nk smpai ending, die tukar ke channel lain & suruh kite langgan...adoiyaiii...x aci lah cmtu kan...

Hasrina said...

oo ye ke. rumah xder astro... huuu... teringin nak tengok citer tu

Azian Elias said...

tak faham..kena dah tak leh tgk?

IntaNBerliaN said...

singgah ahad