Wednesday, September 19, 2012

gambar menjelang raya, raya dan selepas raya....

lupakan kisah ting tong semalam.... semuanya ada episode sedih masing masing..... ari ni takmolah sedih sedih.... nak move on okayh.... entry ari ni nak ajak korang layan gambar jer....eh eh....ari ni last Syawal kan???


actually gambar raya tak banyak... tak sempat nak kumpul adik beradik bergambar.... tak macam tahun tahun lepas... nyesal pulak rasa.... aduyai.... kalaulah masa boleh putar balik...mmmmmmmm


tak pelah layan jerlah gambar yang ada.... =)

azab betul masak nasi impit kan??? makan tak pulak azab.... wakakakkaa....
ni dah siap... instant ya.... tak sapooo nak membalut ketupat pakai daun kelapa....daun kelapa pun idak kelihatan masa raya ari tu....pwittt



ni pulut sebelum kejadiannya yang kat bawah tu.....ada paham ko??? lantaklah....hehehhee...

masa raya tak dipadang langsung!!! sekarang teringin  ingin lah pulok.... hahhahhaa...




anak anak buah sakan main bunga api.... supplier bunga api tiap tahun orang yang sama....ahaksss

sebelum kedatangan tetamu.... tempat hidangan kat dapur wakakkakakka.....

kumpulan pertama yang datang.... untung kan??? masa tu makan tak  henggat pun tak per....hahhahaha....
tuan belog yang tengah diet sebab makan tak henggat henggat masa raya tu...

12 comments:

IntaNBerliaN said...

a'aa betoi2 selalu camtu kan.. time makanan tu ada dpn mata, xda plak nak jamah, bila dah xda, duk teringat2.. heheh

ieda said...

akak pagi raya makan ketupat , nasi impit nie buat raya ke 3 .. ;)

nur anis said...

wahh...gigihnya guna kayu api masak nasi impit...akak....nak ketupat palas..sedapnya...


p/s : ni emel saya. anis_hana89@yahoo.com.my

Hasrina said...

PISRt time nmpak gambar tuan belog...

Pen Biru said...

nasi impit..sedapnya..dah habis raya baru terasa nk makn

Falsya said...

wahhhh..ketupat daun palas!!!!..sedapnyeeeeeee....

IntaNBerliaN said...

singgah khamis :-)

Zie said...

tapi mulut akak tetap nak makan ketupat lagi....

zOeY zAu YaH said...

selamat hari raya :)

MulutPayau said...

aduhhh...lepas raya mmng teringat semua makanan tu...teringin nak makan ketupat...

pssttt...akak pun makan tak hingat dunia masa raya ari tu...tapi tak sempat nak diet lagi...heheh

Zila Zainal said...

sedapnya ketupat palas!

ros_reeza said...

seronok tengok gambar yang tuan blog letakkan ni.. teringat memori raya sendiri.. hihihi