Thursday, September 13, 2012

Chatime!!!


Dulu tak suka minum…. Tapi sekarang 2 flavor yang buat aku addicted sangat… hahhahha… 1 mango smoothies, satu lagi yang ada stoberi dalam tu… lupa daaaaa nama dia…. Sedap wooooooo



Dulukala gigih beratur duk beli hazelnut milk tea tak pun chocolate apa tak namanya… tak berani nak try flavor lain…. Takut tak sedap…. Sekarang amik kooooooooo dah terjatuh cinta dengan mango smoothies dan yang ada stoberi tu…. Sedap woi… bila air tu masam masam manis pastu bercampur pulak dengan pearl… perghhhhhhh heaven…. Kihkihkih….

9 comments:

kakcik said...

Kakcik masih keliru macamana nak sebut perkataan chatime tu! :)

Falsya said...

wahhhhhh....same la kite..suke gile mango smoothie..mmg xkan share pun ngan husband..suruh die beli lain..hehe..

Hasrina said...

xpnh try tp dengar nya ssedap. nak cubalah...

IntaNBerliaN said...

xpnh try lg yg chatime punya..

nur anis said...

belanja kak...hehe

ieyda said...

xpenah lak minum benda lah nie....tp tgk cam sedap...nnti2 lah nk try...

Zila Zainal said...

sedapnya chatimeeee!!! tapi kita suka yang coffee based. haih.. peminat kopi mmg begitu. sampai chatime pun nak kopi jugak :|

ros_reeza said...

tak penah minum lagi,... nak..belanja kan ek..

QA's ~ mamapapa said...

owh..semua tu mmg faberet akak jgk!!pernag try yg basic dia?pearl milk tea tu?cer try msti jathu cinta skali lg,ahahah!!!