Friday, December 14, 2012

10 perkara lagi....

auwwww.... kita sambung okayh....sekarang mood nak up entry walaupunnnnnnnnnnnnnn hati ku tengah gundah gulanooooooooo

ni entry meriah sikit....=P


1) tahun ni tahun handbag kot.... lepas satu, satu aku rembat.... alahhhhhhhhh brand murah maaaa memanglah boleh beli tiap tiap bulan.... melampaulah tiap2 bulan... 2@3bulan sekali....hahhahaha

2) dapat pergi bukit tinggi.... hohohoho....makan angin sampai perut aku kembung kuar asap.... haishhhhhhh tak pelah janji tak jakun sangat bila orang citer pasal bukit tinggi...

3) tiap tiap bulan sopink baju ahakssss walaupun sehelai...kihkihkih.... next year target to beli almari baru daaaaaaaa

4) dah pandai isi minyak keta sendiri.... hahhahahha serius baru tahun ni aku tahu isi minyak keta sendiri....kihkihkih...

5) tahun ni gak dah berani pakai skirt pergi keja.....huhuhuhu....confident level dah ada.....

6) tahun ni dapat increment hohoho....tahun lepas tak dapat....kihkihkih....tahun ni dapat pass parking.... rezeki kurniaan Allah SWT....

7) tahun ni dah dapat makan roti canai melayu, dapat makan sizzling mee selepas 9tahun tak makan...huhuhuhu.... proud of myself....

8) tahun ni lebih kerap makan ikan.... ikan sumber protein yang tak de kat ayam goreng.....eh eh....

9) tahun ni... dalam bulan ni.... aku kena uji.....=(

10) honestly.... dari segi relationship tahun ni yang the best!!! 

7 comments:

intanfirdaus247 said...

1) tahun ni tahun handbag kot.... lepas satu, satu aku rembat.... alahhhhhhhhh brand murah maaaa memanglah boleh beli tiap tiap bulan.... melampaulah tiap2 bulan... 2@3bulan sekali....hahhahaha= boleh beli di fanpage kak intan juga..:) banyak handbag

2) dapat pergi bukit tinggi.... hohohoho....makan angin sampai perut aku kembung kuar asap.... haishhhhhhh tak pelah janji tak jakun sangat bila orang citer pasal bukit tinggi...= x pernah pi lagi

3) tiap tiap bulan sopink baju ahakssss walaupun sehelai...kihkihkih.... next year target to beli almari baru daaaaaaaa= boleh beli on9 di fanpage akak jugeeeekkk..:P

4) dah pandai isi minyak keta sendiri.... hahhahahha serius baru tahun ni aku tahu isi minyak keta sendiri....kihkihkih...=good!

5) tahun ni gak dah berani pakai skirt pergi keja.....huhuhuhu....confident level dah ada.....= bagus,,kena yakin!

6) tahun ni dapat increment hohoho....tahun lepas tak dapat....kihkihkih....tahun ni dapat pass parking.... rezeki kurniaan Allah SWT....= beleh belanja kak intan la kan kan

7) tahun ni dah dapat makan roti canai melayu, dapat makan sizzling mee selepas 9tahun tak makan...huhuhuhu.... proud of myself....= owh roti canai melayu sangat sedap..rasa nak balik kedah skrg..boring mkn roti canai kl

8) tahun ni lebih kerap makan ikan.... ikan sumber protein yang tak de kat ayam goreng.....eh eh....= stim pon sodap!

9) tahun ni... dalam bulan ni.... aku kena uji.....=(= tanda Allah sayangkan pinky

10) honestly.... dari segi relationship tahun ni yang the best!!! = wahhhh leh makan nasi minyak !!!

Kakcik Nur said...

Banyak yang Allah bagi pada kita kan? :)

Hasrina said...

fuhhh sopaholik ni...hihi, kiter suka sopink gak tapi yang tak mahal sangat lah

p.s. let go ho ho makan ikan lagi

p.s.s. nama a yg u pilih tu dah nama anak2 buah,,hehe

MystoryPic said...

alhamdulillah rezeki bertambah... semua boleh capai

nur anis said...

wahh...tipa bulan beli baju ye kak..best tu..:)

the malay male said...

moga terus dipermudahkan

Falsya said...

teruskan2..hehehe