Monday, December 10, 2012

monday blues...

hari Isnin yang hampeh.... aku tengah sakit jiwa nak marah orang jer kejanya dari ari Sabtu.... membawa bawa ke hari Isnin.... haishhhhhhhh......


nak marah sebab apa???? sebabnya kecik jer.... rasa tak puas ati.... rasa usaha selama ini diperlekehkan!!!..... angin jer satu badan... orang yang nak dimarah tu pulak buat bodoh jer sampai sekarang.... tension der!!!


semua benda rasa tak kena.... time nak marah macam ni... ada pulak yang ajak nak bergurau tak kena tempatlah, nak mintak tolong buat itu, ini lah.... berbulu jer rasa..... aku ni jenis kalau marah aku diam jer... duk dalam bilik.... janganlah nak tegur tegur aku memang out of mood!!!!


lagi satu marah macam mana pun aku tak akan lepas marah kat orang lain.... tak adil lah kan??? soooooo baik aku diam buat hal aku jer.....=(

6 comments:

intanfirdaus247 said...

Cian adik akak cowang nih..sabar je lah…time ni masa dia..masa kita akan tiba…cewah…chill ! pi buat hot coffee or coklat like cikna said..cewah

Cik Syida said...

fewh.. sabar-sabar.. tarik napas dalam-dalam :D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sabar bebanyak yer...org mcm tu la mcm2 ragam

Hasrina said...

hnsshh hnshhh mb because of monday. today dah ok kot?

MulutPayau said...

sabar ya dik.....

Myra Jay said...

Sabar ye kak, walau diorang tak nampak usaha kita yg penting kita ikhlas dan Allah nampak ;)

Tp kalau sampai diperlekehkan memang mendatangkan 'angin' jugak.... :D