Wednesday, December 19, 2012

Donut!!!

hahahhaa....agak agak aku kena saman tak??? huhuhu..... aku suka makan donut... lagi suka bila dapat big apple ker, Jco ker, Dunkin donut ker.... hahhahaha tapi mok cik jugak suka kalau dapat donut yang 3 sehenggit tu.... eh mana ada dah sekarang 3 sehenggit....3 sehenggit 20sen kan???


honestly... donut donut tu kalau aku makan rasanya macam aku gigit angin... huhuhu.... korang paham tak??? lantaklah... aku nak story jugak.... maksud aku.... tiap kali aku gigit donut tu rasa macam aku tgh kunyah angin... lembut sangat beb!!! sampaikan makan 3 bijik pun belum tentu lagi kenyang.... kalau kenyang pun sebab makan fillingnya jer.... kalau harapkan donut....mmmmmmmm memang kena cari nasilah aku.... hahhahhaha.....


sebab tu kalau bebudak umah aku teruja bila jumpa kedai donut aku buat bodo jer.... tapi kalau nak ajak share beli bolehlah.... kalau nak harap aku suka suki pergi beli memang tak lah.... huhuhu.... tapi kalau dapat free....wehhhhhhhh aku teruja wehhhhhhhh.....wakakkakakkaka....



8 comments:

Falsya said...

i love donut tooo!!!..tp skang nie dh kurangkan sbb nak diet..ewahhh, diet katenyeeee!!..hahaha

ieda said...

akk pun suke ..
nak2 kalau yg lembut tuu kan dik
skrg nie di sini ada donut giant yg lembutt tuuu
dah rasa macam bantal lak ekeke

akk suke yg BIG APPLE .. arghhh dah lama x beli ;)

nur anis said...

saya suka big apple...lagi-lagi yang coklat punya..:)

Nory Zoulkefle said...

nory suke donut yang gebuuu...sedapp..

IntaNBerliaN said...

akak sk donut tp xsuka yg dkt kedai pemes2 tu.. sbb manis sgt... yg 3 seringgit sk la.. hihi

Myra Jay said...

Hheee, lawak la pulak bila baca gigit donut macam gigit angin... :)

Tu tandanya Donut tu gebu :)

MJ tak berapa makan sangat Donut ni :D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

suka gak beli donut kt big apple hikss

Hasrina said...

nonut is my fav tooo yummm murah mahal semua belasah