Tuesday, December 4, 2012

handbag letak mana???

baca kat mstar Mizznina kena rompak kat Ampang Jaya... scary jer.... ari tu Julie Woon kat One U... huhuhu... tu jalan yang aku selalu duk lalu ulang alik nak g sopink.....


bahayakan jadi pompuan... asyik pompuan jer yang kena rompak cam ni... yalah laki mana ada bawak handbag!!!


nak tanya.... selalu bila drive korang letak handbag kat mana??? dalam bonet, bawah tempat duduk driver??, sit penumpang??.... huhuhu...aku letak handbag kat celah bawah sit belakang....senang cite tengah tengah kereta tempat letak kaki... selamat ke tak???


5 comments:

ieyda said...

ieyda xpenah letak kat sit depan...selalu sorok xbg nampak org luar

nur anis said...

seram dengar kan..takut..kena berjaga-jaga lepas ni.

intanfirdaus247 said...

Kak intan kalu drive memang beg sorok bawah seat…kawan opis kak intan Chinese dulu kena gak dekat2 area opis

Myra Jay said...

Myra letak kat sebelah kanan, maksudnya kat pintu..

Hasrina said...

kat bonet mcm pelik sangat lah. tapi yang penting jgn letak katt seat penumpang. kan?