Wednesday, December 12, 2012

12.12.12

apa yang ada dengan tarikh ni???? hari ni tak de apa apa magis pun yang jadi kat aku.... cuma hari ni teringatkan handbag yang 50% kat Padini.... huhuhu.... handbag lagi!!!


semalam cuti kan??? so semalam kat umah the making of durian crepe.... chefnya housemate aku lah.... ahaks.... aku ni kalau bab bab ni memang tangan tak kreatif, tak berseni... yang aku tahu cuma buat cekodok bilis campur bawang jer....=P.... kesimpulannya buat durian crepe.... kurenggggggg menjadi.... mehlah kita beli jer ya budak budak umah.... sebab dapat terus ngapppppp ni nak membeli whipping cream tu dah berapa.... nak memukulnya kasi kembang....ohhhhhhhh leceh!!!


petang pulak misi ke Tesco.... buat apa sana???? cari box nak isi handbag....hahhahhahaha.... almari dah tak de space dah... terpaksalah beli box... alah box biasa yang jual kat tesco tu..... sib baik dapat murah semalam.... ya i beli calour merah okayh!!!



lepas tu sesi menternak perut.... huhuhu Tesco dengan sizling dah macam kembarkan???? so dalam dalam tak suka sizling order jugak.... hilangkan keinginan yang dah lama giler rasanya tak makan.... rasanya last makan kat open house 2tahun lepas.... tapi kalau nak ikutkan last makan kat kedai dah 9tahun lepas....huhuhuhu....

tambah blackpaper 20sen....cisssss


8 comments:

Kakcik Nur said...

Kalau ke Tesco Ampang, tempat makan kakcik - tak Santai, JM Bariani. :)

Cinta Misteri said...

Lama giler dh tk beli sizling. Seb baik ada mkn free 2thn lalu.
CiM pown beli jep crepe2 ni. Lg la leh dpt mcm2 rasa

Myra Jay said...

Mana handmade crepe nak tengok ;)

Takpe yg penting sedap dan puas makan :D

Hasrina said...

sizling is a must klau p tesco

Falsya said...

tarikh cantik yg last..tahun dpn dh xde dh..;)

QasehnyaRania said...

a`aa kan..ciksu baru je prepare barang nak buat duian crepe..
tak pa ciksu cuba dulu..hihi
kalau jadi ciksu upload..lau tak menjadi..diamkan aja,boleh ;D

yg penting dah cuba kan..ok la tu..
pic ada tak..

nur anis said...

sizzling! favourite!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sizzling my peberet hehe...nyummy