Friday, December 28, 2012

hahhahaa.....

 copy paste:
MyNewsHub
maksud disebalik bunyi-bunyi hon :

* 1 x HON PENDEK - pemandu tu nak cakap 'HAI'

* 2 x HON PENDEK - pemandu tu nak cakap “TERIMA KASIH” atau “JUMPA LAGI”
...
* 3 x HON PENDEK - pemandu tu suruh kenderaan depan tu cepat sikit (biasanya kat traffic light time dah hijau tak reti-reti nak jalan)

* 1 x HON PANJANG - pemandu tu beri amaran kereta lain bahawa diorang memandu secara merbahaya dan hampir menyebabkan kemalangan

* 2 x HON PANJANG - pemandu tu marah “HOI!!!… TAK RETI BAWAK KERETA KER”

* 4 X atau lebih HON PENDEK - pemandu tu cakap ;

“TIIILAM! TIIILAM!… TILAM LAMA, TUKAR BARU.. !! ~ :)

5 comments:

Falsya said...

kaw kaw puchi..old news paper..paper lama..wakakakakakakakakakakkaa..u make my day la bebeh...;))))

♥ miss crusty crab ♥ said...

hahahaha . ohsem ! mintak izin share boley ? :)

nur anis said...

haha...part last sekali lawak..

Myra Jay said...

Hheeee, teringat zaman dengar suara camtu :D

Hasrina said...

gitu? haha