Monday, December 3, 2012

apa apalah....



Okayh aku jakun…. Tak kenal PROMOD… hahhahahha.. terlepas pandang derrr… ada jer kedainya kat One U… kisahnya macam ni… housemate aku dia berkenan giler dengan selai baju ni…baju ala ala jaket… sebab tak gaji lagi dia suruh SA kedai tu reverse kan kat dia… janji hari Rabu nak g amik…baju tu reganya dia cakap 100++… so aku imagine dalam 120-150 mcm tu….


Tu semua yang dia citer kat aku lah…. Balik dari dia p tengok Twilight dengan sepupu dia…  beria citer baju tu cantik… cantik sangat kak…. Tapi tak taulah kalau akak tengok nanti macam mana… maybe akak cakap tak cantik kot…. Cehhhhhhhh macam peril aku jer….


So… hari Rabu dia pergi amik… tersengih-sengih bawak balik baju tu tunjuk kat kitaorang… adik aku tanya harga dia still cakap seratus lebih jer…. Sekali bila tengok harga…. 10sen lagi nak cukup 200…. Huhuhuhu…. Budak ni… memang tak sayang duit kan??? Baju cam ni kalau pandai cari kat online, kat sungai wang berlambak aku rasa… haiya ini budak…. Geleng kepala wehhhh….

google...


7 comments:

Kakcik Nur said...

hmmmm... jangan nanti dia menyesal tak sudah, dah le... :)

nur anis said...

erk..saya memang tak lah nak beli baju harga cenggitu..kalau boleh mesti bawah 30..huhu

ieyda said...

rela beli makanan lg dari beli baju rege rat2 nie...

intanfirdaus247 said...

Kadang2 disebabkan brand harga jadi mahal kan pinky..hmm

Falsya said...

dh kawen nie idok le nak crk baju yg branded2..kalau nak merasa pun time raya..itu pun sbb sale..hehehe..

Zila Zainal said...

ehehehehe memang promote duit betul promod nih ekeke

Hasrina said...

eh i hv no idea haha