Tuesday, December 13, 2011

hahaha...ujang tumpang kentut weiiiiiiiiiiii

segannya aku nak buat entry ni....malu wehhhhhhhh. Selama ni aku selalu masuk baca blog mamat ni sebab dia punya entry sengal giler....tak boleh blah wa cakap lu.... tak percaya???? ada aku kesahhhhhhh


blog bini dia pun aku selalu terjah....banyak info weiiii lagi lagi sekarang dia tengah preggy ni....esok esok boleh jadi rujukan....huhuhuhu.....


dekat setahun aku buat blog ni....cer tengok follower aku tuh....hahahhaa....macam tak percaya jer kannnnn??? orang lain punya follower mak datoooooo tak mohhhhhhh citer lah...


anyway....thank q so much Ujang sebab tak malu nak jadi follower blog cikai niiiiiiiiii....


peace!!!!!!!!!!!!!

2 comments:

~diAhOntHeblOg~ said...

haha..nk malu watpe..wat muke ketat je.. :P

pinky said...

Diah....malu tgklh berapa kerat...anyway thx coz sudi jd follower gak...