Tuesday, March 26, 2013

ayam masak lemak cili api....

yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..... ada yang rindu ker???? mood nak update kelaut betul sekarang..... malas sesangat.... terkena angin kus kus mana pun tak tahu....hehehe....


plus tak de citer menarik tertarik nak share..... hari hari buat rutin sma jer.... bangun mandi g kerja, balik keja, masak... tu jer..... tak masak lapoo lah pulak.... nasib baik tang masak tu rajin sikit....hehehehe....


ni juadah... wakakakaka....juadah... dah macam juadah bukak puasa pulak.... sebut pasal puasa ni.... bulan berapa ya puasa???? nak standby duit tuk raya lagi...ahakssssss..... nak kena standby awal awal baru tak rasa kuar duit berdebuk...hahaha....


ni masakan my adik... i tolong makan jer.... punyalah pemalaskan??? gambar ni curik kat fesbuk dia....hahhaha dulikkkkkkkkkkkkkkk... i kan kakak....=P



masak lomak cili api.... pedas berdesinggggggggggg

6 comments:

♥ Yuslin Kamal ♥ said...

terus lapar menggigil tengok ayam ni.. >.<

yan's cottage said...

tengok pun dah tahu pedas nie...yan suka pedas2 macam nie he hee...

IntaNBerliaN said...

msk lemak ayam yer.. sedapnya

ieda immi said...

halahhhhhhhhhhhhhhh dikk
sedapnyeee
lapar balik nie ! ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sedap!

Hasrina said...

oh kegemaranku dah lama tak makan niii weekend ni weekend ni