Friday, March 8, 2013

OR KFC....mmmmmmmmmm



Lepas tengok Rock oooo tu kiter terus g cari kfc 24jam… huhuhu….. lama giler tak makan…. Macam orang mengidam dah rasa….grrrrrr


Masa nak order tu tak de pulak hot n spicy… yang ada cuma OR jer….. tak shuker tak shuker…. Tapi dari jauh jauh datang…. Redha jerlah makan OR…. Felling bebudak tadika pulak rasa…. Tak sedap sangat… best lagi ayam goreng kunyit kat kedai tomyam….hiksss…


 

5 comments:

Falsya said...

kite sanggup xmakan kalau ade OR jer...mulut pedas mmg nak kene yg spicy2 jer..hehehe

yan's cottage said...

betul tu...he heee....

ieda immi said...

aak pun kalau makan suke spicy ! .. OR nie kurang ;)

Hasrina said...

pinky, kiter dah lupa bila last makan or punya keh3.

Syida Rasyidah said...

sempat lg singgah kfc.. hehhehe.. :)