Wednesday, March 13, 2013

i is pelik.....



Lately… bank selalu called offer macam macam…. Mana diaorang dapat number pun tak tahu…. Dah lah call time tengah busy keja… hampeh tau…


Kalau call semata- mata nak offer credit card… memang kirim salam lahhhhhhhh tak kan dilayan…. Dengan credit card pun rasa scary jer…. Tak payahlah pakai pakai credit card ni… duk menambah hutang jer… dapat gaji bayar hutang kad kredit…. Ohhhhhh sungguh tak best hidup….


Ada juga yang call nak jual insurans… huhuhu…. Nasiblah kiter dah ada insurans… kalau tak mesti cair jugak…=P


Masalahnya sekarang…. Mana ya deme ni dapat number number tu semua????

10 comments:

Falsya said...

aiii pun xsuke tau bile org kol offer mcm2..credit card???..dh phobiaaaa...hehehhee

Pen Biru said...

sy pun dpt call mcm2.bukan setakat bank..koperasi pun ada.mana diorg dpt no kita ..siap sebut nama kita betul2 pulak tu.sakit pulak ati..

ainnoraini said...

sama la jgk..mcm2 jenis yg dia ofer la tu...
Tak kuasa nk melayannye...

Hasrina said...

samala..yg geram kol time kerja eee

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sama la kita selalu mcm tu...xsuka tol la

ieda immi said...

yelah dik
akak punn dpt call juga ..
hurmmm kadang2 tuu x angkat bila number akak x kenal ekek ;)

skrg kena angkat juga sbb risau org call utk tanye herbalife ;)

MulutPayau said...

akak pun selalu dapat jugak call mcm tu.....kadang2 angkat jugak, tapi brthu bz..suruh call lepas tu,tapi jgn harap kita layan bila call kali kedua....

Syida Rasyidah said...

erm.. pelik jugak, dorang dapat dkt mana eh, kte pun ada kena jugak, tp buat xlayan je. hehehe

Myra Jay said...

Diorang dapat dari pihak telekomunikasi la..
kan kekadang masa kita register no ada dia tanya boleh tak no nak bg kat mana2, rasanya dari situ lah

intanfirdaus247 said...

kak intan dapat call dr aeon duk suh pakai kad kdt..eiii seram..dah 3 kali kol tau..x mo la..satu kad kdt cukup la...pening...