Monday, March 11, 2013

stresss

geram gilerrrr rasa.... 3 masalah serentak datang.... duit bank in kat bank rakyat (padan muka aku meantion nama bank....ni case marah tahap dewa okayh!!!) sampai sekarang tak masuk masuk.... janji 1 ari jer.... sekarang dah berhari hari..... baru lepas called bank rakyat.... bukan cakap baik baik.... aku maki jer terus.... geram dolllllllllllllll..... buat keja dengan kaki bukan dengan tangan....


geram kedua.... BB buat hal.... stressssssss sangat.... dah rasa macam back tahun 1990an.... tak de telefon tak de internet...(eh eh internet ada....) rasa tak normal hidup.... telefon tu banyak fungsi..... alarm tuk bangun sembahyang subuh, g keja.... semua ada situ.... reminder date apa apa.... document2, excel.... (gilerr aku aplikasi semua...wakakkakaka), doa doa pun ada.... abis dah kata telefon tu benda amat penting dalam hidup.... haruslah masukkan sekali doa doa mustajab.... tengah tengah marah ke apa godek telefon baca doa redakan rasa marah ke apa ke....yang paling sadis.... no pin bank pun duk dalam handfon... tapi tak delah exactly tulis no pin....adalah clue nya.... hehehehe.....


gerammmmmm yang ketiga.... tak sesuai nak citer sini.... simpan sendiri sudahhhhhhhhhhhhhhhhhh

5 comments:

Syida Rasyidah said...

alahaii.. sabar- sabar.. sabar......

Pen Biru said...

ini btol2 punya marah ni.hihi

ros_reeza said...

sabar..sabar.. takmau stress...

Myra Jay said...

Sabo bebanyak ye.. Dugaan tu..

intanfirdaus247 said...

fuh lariiiiiii