Wednesday, October 10, 2012

Apa kes???

Kesian dia….. lama giler tak bawak g mandi…. Dari lepas raya baru sekarang dapat mandi…. Huhuhu…. Kalau orang memang dah berbau busuk tahap sesak nafas dah ni….


Brother yang cuci keta pun pandang aku atas bawah tak percaya pompuan punya keta boleh sekotor ni…. malu siot…. Cer bayanglah luar dalam kotor…. Sampaikan tengah vacuum duk senyum senyum kambing kat aku…. Wakakakkaka…..aku tahulah giler berpasir dalam keta tu…. Mana taknya dekat 2bulan tak basuh tau….


Ni tak tau berapa bulan pulak aku boleh tahan…..huhuhuhu….dasar pengotor!!!






4 comments:

Falsya said...

Dh la kete kite sama warna hitam...kalau kotor tu mak aiiiiiii...dh mcm ape dh...kalau drive tuh tetibe rase mcm malu la plak kan..to malu2 pun bknnye nak gie basuh ke hape..hahahahahaha..

Hasrina said...

sama la n kiter

QA's ~ mamapapa said...

ngeheheh!!!kete akak pn sama :P tmbh lg ngan budak2 2 org ni yg all the time memeriahkn kete tu ngan serba mak nenek,:P

IntaNBerliaN said...

finally dah berkilat.. :-)