Monday, October 15, 2012

Hantu Kapchai....


Sana sini sinunnnnnnn cakap pasal movie ni…. best sangat ker???? Haishhhhhhhh last tengok wayang… 31hb ari tu….. orang p sambut merdeka, aku p tengok wayang…muleh???


Lepas tu sebulan lebih dah tak tengok wayang…. Okayhlah tu…. Lagi pun sekarang semua dihujung jari… citer keluar kejap jer kat panggung dah boleh download kat internet…. Jimat duit… pokai bayar bil jer nanti….


Yang bestnya download citer ni… dah agak agak citer tak best boleh skip… kalau best sangat pun boleh ulang tengok banyak banyak kali… hahhahha ko adooooooo??? Tapi kalau selalu selalu download pun tak best jugak…. Nak jugak rasa tengok kat panggung wayang kan??? Nak jugak tengok sambil makan popcorn, makan cekedis… minum air coke, strawberry ker…. Kalau kat umah mana ada semua tu… abis abis minum air sirap jer….



 So…. Apa kata untuk hantu kapchai ni kita tengok kat panggung…. Hahhaahhaha lama siot aku tak g ukur panggung wayang berapa inchi panjangnya… ukuran masih sama ke atau panggung wayang dah terkecik sikit????


9 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Hihihi...tgk gazet hantu kapchai tu macam best..:)huhu...Ym slalu gak gi tgk muvie, ngan my asben, :)

Kakcik Nur said...

Kakcik nak tunggu dia keluar kat tv. :)

Falsya said...

Itu la..best ke cite hantu kapchai?...tunggu download je ler...hahahahaah

Myra Jay said...

MJ pun dah lama tak tengok wayang, last Ombak Rindu, tu pun sebab dah hampir 2 tahun tak jejak panggung :D

Che Rosliza Che mat said...

Hai! pink...sis ambik tempahan 10.00 ringgit...

nur anis said...

teringin nak tengok hantu kapcai..:)

IntaNBerliaN said...

akak lg lama xmsk panggung... last sblm alisha lahir.. hihii

Hasrina said...

zoom zoom kita p tgk sama2

Zie said...

hantu lawak best punya... kan kan kan