Wednesday, October 3, 2012

hehehe....

Baru lepas buat transaction duit…. Huhuhu tak pernah pernah lagi duit tinggal 6.23sen dalam acc gaji… selalu paling cikai pun sebelum gaji mesti tinggal dalam 50+++ sekarang amik koooooooooo…..


Nasib ada cash kat tangan dalam 180++…. Banyak ker??? Hahhahha 150 nak p masukan kat cimb… so duit kat tangan sebenarnya ada 30++ jer…. Hohoho…. Ko adooooooo??? Alkisahnya ada dlm 100++ tapi dah awal bulan ni…. menyinggah speedmart dari nak beli beras jer…. Terbeli sekali barang barang toiletries…. Haippppppppp masa masa tak de duit ni lah semuanya nak abis…. Sabun basuh abis, shampoo, ubat gigi, berus gigi, shower auwwwwwwwwww…. Dah terspent kat situ 60++….ehhhhhh kat speedmart ada jual ubat batuk…. Hahhahaha sengal tol baru tahu… alang alang dah batuk teruk sangat ni….beli ubat batuk breacol situ….ahaksssss…. sekarang ni musim batuk ker??? Aku batuk teruk ni… rasanya bergegar opis setiap kali batuk…gong gong…dah rasa macam gong xi fa cha dah ni…


Aduhhhhhhhh terbantut jap…. Tadi tiba tiba teringat parking coupon lupa nak letak kat kereta…. Berdesuppppppp lari pergi letak sebelum kena saman dengan MPPJ…. Asparagus betul!!!

Nanti nanti kita sambung ya…..idea dah yilekkkk =P

12 comments:

Kakcik Nur said...

Aduhai... dalam akaun kakcik pun selalunya tinggal jumlah yang dah tak boleh dibawa keluar je! :(

Hasrina said...

duit sekarang kan haisehhh

Falsya said...

nak acc no kite x?..kate nak wat transaction duit..haahhaa

nita said...

hehehe....

TiranaAduka said...

salam.
Dah lama ta tak cocok duit kt mesin atm...huhuhu

Uiks sempat jua buka blog ta kt opis tu..huhu..thanks sis sudi lapang masa walau seminit dua..

Nory Zoulkefle said...

samalah kite...dhlah roadtax mati bulan ni...adeh...nsb baik hubby tlg byarkan...hehe

nur anis said...

fuhh..nasib baik tak kena saman lagi..saya next month roadtax mati..habis lah...huuu...


p/s : akak nak kartun girl macam tu ke letak kat header? akak nak warna apa? nak tulis apa dekat header tu? hihi

Ogy Nordin said...

dapat gaji baya tu baya ni..tinggal 20 sen hehhehehe

ieda said...

lebih kurang akak aje ..
nak2 bulan nie gaji lambat huhuh

akk suke ubat batuk cap ibu dan anak dik , kalau breacol tuu kureng lah huhu

TiranaAduka said...

singgah di malam jumaat

zOeY zAu YaH said...

batuk mmg benda yg plg x best skali..smoga cpt sembuh ye hehe..

maya amir said...

hehehe..bile hari gaji, cepat jek duit tu kuar..masa nak tunggu gaji, lmbt plak hari tu dtg..heheh...

batuk ye? musim skang ni..jaga diri ye:)

salam perkenalan dari saya.. jom join GA kat blog simply moi saya:)