Tuesday, October 16, 2012

happy bestday miss yap... u siap ya miss yap!!!

Happy bufday to you…. Happy bufday to you ….Happy bufday to youuuuuuuuuuuuuuuu

Allah selamatkan kamu…. Allah selamatkan kamu…. Allah selamatkan kamu….

Huhuhuhu….. happy bufday to my housemate…. baru masuk 22tahun…. Huhuhu….dah bertahun tahun aku tinggal umur tu =P…. Masa tu tengah diulit buku buku kat USM…. Huhuhu…syahdunya kalau diingat ingat balik…. Tapi budak ni…. dah pegang duit berkepuk kepuk tau…. Dah pakai zara, dah pakai doreti perkin, dah pakai forever 21, dah pakai aldo…. Hahhaha…. Aku masa umur tu… reti pakai spendo  jer.…. Hahhahaha…. Kat Penang apa yang ada masa tu… Bukit Jambul dengan Prangin Mall jer… plus Komtar sekali lah….hehehehe….


Ni saja suka suki celebrate bufday dia… kebetulan ada opismate ni…. wife dia jual kek… macam macam jenis kek jugak ada…. Mention jer nak kek apa semua boleh… tapi tuk kali ni beli kek caramel sebab budak ni asyik duk cakap nak makan kek caramel tapi aku jer booo layan…. Sebab ingat nak beli masa bufday dia… kira ni lah masanya….


Plannya nak surpriseskan dia….. tapi ari ni dia mungkin dah full sebab sepupu dia pun celebrate bufday… tapi sebab dah plan lama aku on jugaklah….. nanti yang lain lain boleh tumpang semangkuk….hehehehe….. so menu for all today…. Kek caramel, bihun goreng dan fun fries…. Tu sajorkkkk




sempoi jer gambar....ahakssssssss

8 comments:

nur anis said...

untung la muda-muda dah berkepuk duit..:)

happy birthday untuk housemate akak...

Kakcik Nur said...

22 tahun - sebaya anak kedua kakcik. Tapi anak kakcik masih duduk bawah ketiak makbapak dan baru saja dapat kerja selepas habis belajar. :)

Hasrina said...

eh pinky, u usm? samalah kita? what year what year?

Nory Zoulkefle said...

happy besday ms yap...ekeke

sisR said...

Lama tak dtg sini..wak sodap kek tu..happy besday kat kwn tu..

Hasrina said...

lol you look younger. hewhewhew
ok sis.
i tahun 2006-2008 hee

Falsya said...

happy birthday housemate pinky..kite sebaya laaaa..ehhh, hahahahaha, larikkkk.;)

Myra Jay said...

Rezeki orang mudah sekarang ni untuk merasa semua tu ;)

Myra dah keje ni pun belum tentu nak dapat merasa camtu gak :D