Friday, October 5, 2012

cerita orang yang dah lama tak g Uptown...=P

Hoholicks…. Lama tak dengar iklan sengal masa bulan puasa ari tu…. Tapi sebab iklan sengal tu holicks jadi minuman asasi sekarang….. wah tak menahan minuman asasi… lantaklah labu…


Nak citer apa sebenarnya??? Memula nak citer dah gaji… dah bayar semua benda mak nek… dah sesak balik… mmmmmmmm apa lagi???


Nak citer pasal hasil rembatan dekat uptown… lama giler tak g uptown… pegi uptown sebab nak beli bateri….hahhaha macamlah kedai lain tak jual bateri…. Beli bateri lampu dengan bateri SmartTag…. Lepas tu jalan jalan cuci mata…. partner beli baju 2helai… aku??? Nak beli baju memang tak lah… semua baju besar gabak… dahlah badan sekarang macam dipampam mmmmmmm kirim salamlah kat baju t-shirt…. Sekarang cuma beli baju keja…nanti kalau ketat boleh bagi alasan tak de baju nak pakai g keja…huhuhuhu….boleh beli lagi dan lagi dan lagi….


Lagi beli apa ya??? Ooooooo okayh… lagi beli ubat cuci silver… kasi kilat semua silver yang ada jadi macam baru… huhuhuhu…. Yang kelakarnya mamat kedai silver tu offer kain cuci silver… ingatkan rega sehenggit sekali sama dengan harga sebotol ubat cuci tu…hahhaha tak pelah bang…. Saya cuci pakai tisu jer nanti….grrrrrrrrrr






hahaha...tak sanggup nak tengok ubat batuk ni....tulungggggggggggggggggg

8 comments:

Falsya said...

uptown kota nyeah u?..heheh..xsihat ker?..siap ade ubat segala..

nita said...

lame gak tak gi uptown nih..last sekali pegi..beli kasut sport (nak joging konon..)
masih sakit tekak dan batuk ker.. kalo lama sangat dinasihatkan jumpa doktor ambil antibiotik.. InsyaAllah capat sembuh.

ros_reeza said...

MOga cepat sembuh ye :)

NIA SI DRUMSTICK said...

ni jual ubt batuk ke ape ni..ehehehe..
done follow awk.:) nice blog pinky..

ainnoraini said...

alaa..siannyee..
semoga cepat baiknya yee..makan ubat tu tau..

Zila Zainal said...

tak sihat ke awak? get well soooon

QA's ~ mamapapa said...

ngeheheh!!!ubaT batuk mmg rasanya semacamkn..ape kta try honey lemonade ,dear?

IntaNBerliaN said...

alahaiiii xthn kan kalu batuk.. nak buat keje pun susah.. moga cpt2 sembuh