Friday, October 12, 2012

Jam kedua tahun 2012...pewitttt

Akhirnya…. Cer sambung… malas nak melayan??? Okayhlah aku sambung sendiri…hiksssss….


Aku ermmm jam ni rasanya lepas aku beli guess itu hari…. Dalam sebulan 2 lepas dapat guess aku mula berkenan kat jam ni pulak…. Kekdahnya tengok ramai artis pakai jam ni… antaranya Intan Ladyana, Yuna, Qi, Erin Malik, Almi Nadia… hahhhhhhh tu yang aku perasanlah….


Masa g beli semalam ingat ada diskaun sebab Jusco OU tengah sale…..sekali jam ni tak masuk list sale…. Hampeh jer…. Lepas raya awal awal ari tu ada diskaun jap dalam 20% tapi sekarang yang adooooooooooo


Tanya my partner…. Nak beli ke tak sebab tak de diskaun…. Dia cakap tak kuasa nak datang balik…. Senangkan pemikiran orang lelaki ni???? selalunya kalau pompuan mesti pikir banyak kali kan???? Hahahhaha lagi lagi aku…. Buat apa nak bayar lebih kalau kita boleh dapat harga borong…. Eh eh… tagline Mydin pulak kuar….


Tadi sebelum masuk mall jenuh berpusing cari parking…. Dia pulak jenis yang tak sabar…. Grrrrrrrrr…. Tu belum lagi aku ajak g IKEA… parking kat sana MasyaAllah… susah kan main… ramai sangat yang nak g makan meatball!!!


Tu pasal ada diskaun ke tak de diskaun ker tak jadi hal pada dia…. Lagi satu promoter jam kat kiosk tu pulak g toilet… mamat yang jaga lagi satu kiosk tu berbulu jer aku tengok… langsung tak nak datang tolong…. Padahal satu company okayh!!! So… mahal ke murah memang kena beli gak… gigih tu kitaorang kuar lunch hour memasing tuk beli jam jer… nak makan pun tak sempat….pastu counter bayaranpun sama… yang q bukan main ramai… yang jaga mesin kaunter sorang!!!! grrrrrrrrrrrr






aku punya....huhuhu....

17 comments:

ieyda said...

cantiklah jam nie...tp br je dpt hadiah jam bulan 5 smpena besday

ieda said...

TUDIAA dh dpt satuu ;))

nur anis said...

wewittt...jam baru..hehe...

tu lah. bf saya pun macam tu...saya ni pulak jenis, semua kedai kena usha dulu untuk dapat harga murah..haha

pinky said...

@ieyda

ya ker??? jam apa tu??? kita murah jer...huhuhu....

pinky said...

@ieda

hahahha....rezeki kak...=)

pinky said...

@nur anis

jom hi-five....grrrrrr kan??

anis nt email akak no acc...

Nory Zoulkefle said...

meh nk pinjam...hehe

Myra Jay said...

Myra last beli jam masa nak kawen tahun 2010, maksudnya dah 2 tahun masih pakai jam yang sama ;)

Salute la akak beli 2 jam dah tahun ni :D

Zila Zainal said...

nak mintak tunang belikan jam.. agak2 dia nak belikan tak ahahah :p

pinky said...

@Nory Zoulkefle

amik amik...=P

pinky said...

@Myra Jay

ala jam murah murah jer.....hehehe... mesti ada sentimental value....kan...

pinky said...

@Zila Zainal

mest boleh...letak atas dulang kan???

nita said...

Akhirnya.dapat jugak jam glamer cam artis hehehe..

IntaNBerliaN said...

seronok tu dpt jam baru.. :-)

IntaNBerliaN said...

seronok tu dpt jam baru.. :-)

IntaNBerliaN said...

pinky dh lama ada dekat Berlian Flawless Blue :-)

Hasrina said...

nice babe. terus i jatuh cinta