Monday, October 1, 2012

tension tension tension....


Lately ni asyik tension jer keja aku…. Tension plus marah… tak baguskan??? Lagilah tak bagus pada pesakit thyroid!!! Tension dengan keja, tension dengan adik sebab selalu balik lewat…. Hari hari duk citer kena buli dengan opismate tapi tak reti nak lawan balik… bayangkan masa 1st day keja 6.30 baru kuar opis…. Cer bayang macam mana tak tension aku yang duk tunggu dari pukul 6….. mmmmmmmmm


Sekarang tambah tension bila tengok sewa, bil2 bulan ni…. rasa macam aku kena g buat medical checkup jugak ari ni… pitam jap….=(


Wat to do…. Tension ker marah ke…. Kena hadap jugak…. Moga aku diberi kesabaran yang tinggi untuk lawan perasaan marah ni… syohhhhhhh jauh jauh setan!!!!

10 comments:

Falsya said...

alaaaa..tamo la marah2 pinky..thyroid??..ade thyroid ke u?..jgn stress sgt okayh..;)

ieda said...

aduhhh sabar dikk
x tercakap akak nie ;))

Ogy Nordin said...

Rilek sis...bawak bertendang eh! part adik tu...apa kata panggil samseng belasah opismate dia yg poyos tu hehheheh jgn ikut nasihat tak semenggah nih.

Part budget tu...susun duit elok2 naaa... pentingkan mana yg perlu worait.

MystoryPic said...

Sabarrrrr hehehe... saya pun selalu tension kat opis... ada gak darah naik ni kang

nur anis said...

sabar ye kak...takmo tension tension tau..senyum..:)

ros_reeza said...

Sabar ye kak.. jangan tension2.. kesihatan tu kena jaga :)

Ros doakan moga semuanya baik2 je :)

Nory Zoulkefle said...

kite pon stress sgt ni,smpai kena migrain smlm...Doktor check tekanan drh kate ok, tp stress lah pulak..hurmmm..

TiranaAduka said...

Assalamualaikum wbth....

Pekabar Pinky....?
Alamak jangan la marah...saya senyum singgah sini......:)

TiranaAduka said...

maaf TA baru nak follow pinky hari ni......

Hasrina said...

awak ada tyriod ker? kakak i pun ada tapi awal lg dia pakai minyak kelapa dara and ok. patut dah kena bedah.