Friday, October 5, 2012

jangan marah....=)

Hehehe…. Tengok kat blog falsya…. Entry pasal tak boleh nak follow memfollow terpanggil nak story jugak… kat blog ni pun ramai yang dah follow kita tapi bila nak follow balik yang dah follow tu tak boleh…. Tak de link… lagi parah kita ni pulak buta IT… so, mintak tolong ya… sesapa yang dah follow dan kita still tak follow balik… tolong tinggalkan link ya…. Tq


Pada awak, awak, awak, awak dan awak jugak…. Kita mintak maaf ya kalau tak follow balik sebab kita memang tak boleh nak follow awak sebab kita tak tau nak click butang mana…..=(

7 comments:

nita said...

samalah..walaupun kite tak ramai follower.. pernah try massage suruh bagi link..tak dpt2 jugak sebab msg tak sampai hehehe..

ainnoraini said...

sama la jugak..bila nak folo tak ada link..abih tu cam no..sonyap jer lerr..

ainnoraini said...
This comment has been removed by the author.
Falsya said...

Kan u..niat nak follow tp xde link..canner tuh nak terjah..kan kan kan..hehehe

~~zana@pb~~ said...

Akak pun gitu juga, takde link diberi, camno? hehe...tengok je la gambar yg ada.

Hasrina said...

sama lah awak.last last give up mcm tu jer.

IntaNBerliaN said...

samalah... kdg2 xleh nak follow balik kan..