Wednesday, October 31, 2012

November Rain....

huhuhu....giler kentang esok dah masuk bulan November.... cepatnya masa berlalu.... lagi sebulan nak masuk tahun baru pulak....


tak sabar nak tunggu bulan 12 pulak.... hehehhee.... dividen asb selalu bulan 12 kan??? hohoholick.... duit tak nampak lagi tapi dah tahu nak salur duit tu kat mana.... hampagas jer.....


bulan 12 gak nanti ada YES kan??? kopaklah lagi duit.... macamana nak menabung nak membayar PTPTN ni??? untunglah sesapa yang dapat JPA kan??? tak payah bayar.... jimat sakan dah tu.... boleh buat macam macam duit tu... even tak banyak pun boleh spent pada benda lain... ni tengok statement PTPTN.... macam tak bayar langsung.... tak berubah apa walaupun bayar tiap tiap bulan....haishhhhhhhhhhhhhh


eh....apa kena mengena citer nga tajuk????

6 comments:

Nory Zoulkefle said...

oh november ku...hehe...welcome november..

Kakcik Nur said...

Janji ada tajuk walaupun tak kena mengena dengan cerita... :)

Falsya said...

i like november..heehhee..

Myra Jay said...

Arini last buat peminjam ptptn kena bayar kalau nak dapat potongan 10% tu :D

Hasrina said...

yes yes...let ho. but then dah xdak fulus..jadi gigit jari je lah tgk org soping

IntaNBerliaN said...

YES mmg bestlh cuci mata sambil cuci poket... hihi