Thursday, November 1, 2012

petang dah weiiiiiiiiiii



Salam petang…. Huhuhu….lambat bersiaran hari ni…. makin lama makin teruk…. Harap harap mood nak update entry datang balik…. Sekarang mood g jalan jalan ke laut mana tak…. Selalu lupa nak panggil balik… bila mood dah balik masa tu lah rasa nak update story….wakakakkakaa….


Tadi dapat surat increment dari HQ…. sakit ati jer bila tengok…. Tak bersyukur pulak aku…. Alhamdulillah…. Dari tak de langsung baiklah ada walaupun ciput kan??? Pasal tak puas ati tu tolak tepi lah….=(


Hari ni jugak ari kedua nak balik masak…. Sejak adik aku datang duk sekali lepas raya ari tu…. Dah lama tak pegang senduk…. Hehehhehe….. semua tugas memasak aku transferkan kat dia…. Lagilah dia tu pandai masak dari aku…. Hehehhee…. Sekarang nak dijadikan cerita…. Dia tak sihat…. Dari semalam sms suruh masak…. Ingatkan ari ni dah kebah…. Rupanya sms lagi tak larat nak masak…. Haishhhhhhhh saja nak suruh aku masak ke apa ni???? sabotaj betul.....


 Menu ari ni nak masak daging korban, cendawan kukur dan nak goreng ikan.... ikan tu tuk aku.... sebab aku kurang makan daging...hehhehee....=)



3 comments:

ainnoraini said...

tak sabar nk balik ni tauu...
Nasib baik hujan dh berenti...

Hasrina said...

syukur2 sikit pun xpe. kerja lagi kuat thn depan insyaallah naik banyak. her her her...atleast naik kan.


p.s. i kerja quantity surveyor. dulu usm ambik HBP :)

IntaNBerliaN said...

cendawan kukur..? apa tu