Monday, November 19, 2012

kasi bersih!!!!






Mai mai mai….. murah murah jer nak jual ni….kihkihkihkih…. lawak antarabangsa jer…..  saja bikin gempak…. Sebenarnya baru cuci kasi kilat semua silver tu…. Semua tu gelang dan rantai tangan…. Pastu lord of the ring 3ketol…. Tinggal tu jer cincin sekarang…. Abis hilang masa pindah rumah tahun 2010 dulu… puas pikir rasanya dah simpan elok dalam kotak…tapi nan hadoooooooooooooooo….. redha jerlah walaupun ralat gak sebab semua cincin yang hilang tu beli masa sekolah menengah lagi…. =(


Semalam mood rajin datang menyerang tu yang terlebih kilat tu…. Dari nak buat satu jer terus buat semua….. tinggal rantai dengan rantai kaki jer tak buat sebab malas nak bukak kat badan… hahhahaa…..


Dedulu beli semua ni murah giler…. ada yang beli dengar harga 10henggit pun ada…. Sekarang nan hadooooooooo mahal nak mampus silver sekarang kan???? So memang tak kan bertambah koleksi tu….pakai jerlah apa yang ada tu….

7 comments:

Kakcik Nur said...

Takde benda yang murah sekarang ni - termasuklah senyuman! :)

nita said...

wah peminat silver rupanya si pinky nie..
silau mata akak, berkilat sungguh.. :P

kakchik@ella said...

skrg silver udah mahal sgt2 ler .. tak da dah rm10 tu pinky ..

Falsya said...

suke silver jugak tp xleh sebarangan silver..kulit aiii nie gedik..mesti naik gatal2 kalau pakai silver celup..kirenye kalau husband bg hadiah silver kan boleh tau murah ke mahal...hahahahaa

QA's ~ mamapapa said...

teringin nak pkai silver tapi tak dapek..kulit akak allergic ngan silver :(

IntaNBerliaN said...

ooo suka silver upenya.. a'aa kan, skrg ni silver pun dah mahal..

Hasrina said...

banyaknya koleksi dier